MyDay Toric 30 buc


119,99 RON
Lentilele MyDay Toric în Optilen.ro

Descriere MyDay Toric

Dioptrie:-10.00 la +6.00
Axa:10 la 180
Cylindru:-0.75, -1.25, -1.75, -2.25
Raza curbură:8.6
Diametru:14.5

MyDay toric sunt lentile de hidrogel din silicon de o zi pentru astigmatism, cu un nivel foarte bun de stabilitate. Ceea ce distinge lentilele de aceste lentile corective pentru astigmatism este utilizarea filtrelor UV care protejează 85% împotriva radiațiilor UVA și 96% împotriva radiațiilor UVB. Tehnologiile inovatoare și materialele îmbunătățite se traduc într-un confort ridicat de utilizare și sănătate. Acesta este produsul unuia dintre cele mai recunoscute și respectate mărci din lume - CooperVision.

În procesul de creare a lentilelor de contact torice MyDay, a fost utilizat materialul de ultimă generație cu un factor ridicat de permeabilitate la oxigen, datorită căruia ochiul are acces liber la oxigen și rămâne sănătos și frumos (alb, fără roșeață inestetică). Tehnologia Aquaform este cantitatea minimă de silicon din lentilă și un conținut de apă și mai mare, care se reflectă într-o hidratare intensă și de lungă durată. Nu mai sunt ochii uscați, iritați!

lentile dailies aquacomfort plus toric - 30 buc
Dailies AquaComfort Plus Toric 30 buc

Dailies AquaComfort Plus Toric pentru corectarea astigmatismului, cu folosirea doar de o zi, foarte subțiri și extrem de hidratate.

119,99 RON


lentile proclear toric 3 buc
Proclear Toric - 3 buc

Cooper Vision a lansat recent noile tipuri de lentile de contact, o versiune dedicata si adaptata special pentru persoanele care sunt diagnosticate cu astigmatism: Proclear Toric.

89,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson