MyDay 30 buc


139,99 RON
Lentilele MyDay în Optilen.ro

Descriere MyDay

Dioptrie:-10.00 la +6.00
Raza curbură:8.4
Diametru:14.2

Lentilele zilnice de unică folosință MyDay sunt fabricate din silicon hidrogel. Materialul are o permeabilitate ridicată la oxigen și vă puteți bucura de o purtare sănătoasă și ușurință în utilizare. Lentilele de unică folosință MyDay® nu au nevoie de accesorii suplimentare. Începi să porți aceste lentile zilnice dimineața, le arunci seara și începi a doua zi cu o nouă pereche de lentile. Pentru ca lentilele să fie ușor de manevrat, acestea au o ușoară tentă de culoare, albastru deschis.

Aquaform® - o combinație de tehnologii în materialul lentilei

Lentilele zilnice MyDay au un material excepțional cu care se pot lăuda doar lentilele CooperVision. Acest lucru se datorează tehnologiei brevetate Aquaform®. Această tehnologie combină câteva îmbunătățiri speciale ale materialului care fac ca lentilele MyDay® să fie extrem de confortabile și plăcute. Lentilele au o respirabilitate ridicată și vă asigură că o cantitate optimă de oxigen este lăsată să treacă prin materialul lentilei. Acest lucru asigură confortul în purtare, iar ochii nu sunt iritați, menținând întotdeauna un aspect sănătos. Tehnologia Aquaform® asigură, de asemenea, umectabilitatea lentilelor . Nu este doar un tratament de suprafață care dispare în timpul purtării, Aquaform® blochează umiditatea în interiorul lentilelor. Lentilele MyDay au o suprafață perfect netedă și rămân hidratate chiar și după ore lungi de purtare.

Nu în ultimul rând, tehnologia Aquaform oferă lentilelor margini perfect netede și subțiri . Contactul dintre lentilă și pleoape este menținut la minimum, astfel încât marginile lentilei să nu irite interiorul pleoapei. Vin în ambalaje de 30 de bucăţi, asigurând un cost redus pentru clienţii cu buget redus.

lentile acuvue trueye 30 buc
Acuvue 1-Day Trueye 30 buc

Fiind obtinute cu ajutorul unei tehnologii avansate, te poti baza oricand pe lentilele de contact Acuvue 1 Day Trueye, de unica folosinta.

99,99 RON


Acuvue Oasys 1-Day 30 buc
Acuvue Oasys 1-Day 30 buc

Un model exceptional il reprezinta lentilele Acuvue Oasys 1 Day cu purtare de unica folosinta, care ofera confort sporit ochilor tai.

134,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson