Precision 1-Day for Astigmatism 30 buc


119,99 RON
Lentilele Precision 1-Day for Astigmatism în Optilen.ro

Descriere Precision 1-Day for Astigmatism

Dioptrie:-8.00 la +4.00
Axa:10o, 20o, 70o, 80o, 90o, 100o, 110o, 160o, 170o, 180o
Cylindru:-0.75, -1.25, -1.75
Raza curbură:8.5
Diametru:14.5

Lentile Precision 1-Day for Astigmatism

Lentilele zilnice torice PRECISION1 for Astigmatism sunt cele mai noi lentile de înaltă calitate de la renumitul producător Alcon.

Confort pentru ochii tăi

Lentilele de contact PRECISION1 for Astigmatism folosesc tehnologia avansată SMARTSURFACE® care transformă aceste lentile în primele lentile cu gradient de apă din lume. Nucleul lor este realizat dintr-un material de silicon-hidrogel cu un conținut de apă de 51%, ceea ce asigură o permeabilitate ridicată a oxigenului. Suprafața lentilei, care intră în contact cu țesuturile sensibile ale ochiului, este realizată dintr-un hidrogel clasic, cu un conținut de apă mai mare de 80%. Astfel, lentilele de contact sunt extrem de confortabile la purtat.

Acuitate vizuală perfectă pentru purtătorii cu astigmatism

Datorită tehnologiei PRECISION BALANCE 8/4®, aceste lentile torice se vor așeza rapid într-o poziție stabilă pe ochi, garantând astfel o vedere perfect clară. Pentru o aplicare facilă, aceste lentile au un marcaj de orientare în forma unui virgule (poziție ora 6).

Protecție UV

Aceste lentile au un filtru UV care blochează aproximativ 90% din radiațiile UVA și 99% din radiațiile UVB. Deoarece lentila de contact acoperă doar o parte din ochi, este recomandabil să nu vă bazați doar pe protecția oferită de lentile, ci să vă protejați ochii și cu ochelari de soare.

lentile clariti 1-day toric 30 buc
Clariti 1-Day Toric 30 buc

Noile lentile de contact torice Clariti 1 Day Toric create de Cooper Vision sunt dotate cu filtru de protectie contra ultravioletelor, cu un continut de apa de 56%.

149,99 RON


lentile air optix for astigmatism 6 buc
Air Optix Aqua for Astigmatism - 6 buc

Lentilele Air Optix for Astigmatism sunt realizate pentru a fi purtate tip de o saptamana in mod continuu, insa ele vor trebui inlocuite macar o data in decurs de o luna.

189,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson