Precision 1-DAY 30 buc


109,99 RON
Lentilele Precision 1-DAY în Optilen.ro

Descriere Precision 1-DAY

Dioptrie:-12.00 la +8.00
Raza curbură:8.3
Diametru:14.2

Alcon a dezvoltat lentilele de contact PRECISION1 pentru purtare zilnică. Confortul la purtare, aplicarea uşoară şi calitatea excelentă a vederii oferite de PRECISION1 asigură purtătorului certitudinea că aceste lentile de contact sunt necesarul de zi cu zi. Alcon a folosit tehnologia unică numită SMARTSURFACE în proiectarea PRECISION 1, tehnologie ce acoperă suprafaţa lentilelor cu un strat durabil şi permeabil compus din 80% apă, strat ce menţine hidratarea pe o perioadă îndelungată. Aceste lentile de contact sunt perfecte pentru ochii sensibili, uscaţi şi iritaţi. Ideale pentru utilizartorii începători, PRECISION1 asigură aderenţa optimă şi păstrarea formei imediat după desigilare pentru o aplicare cât mai uşoară.

În cazul PRECISION 1, utilizatorul beneficiază de materiale şi tehnologii moderne. Unul dintre materiale este Verofilcon A în proporţie de 51% hidratat în centru și 80% hidratat la suprafață. Problema hidratării este îmbunătățită prin tehnologia inovatoare SMARTSURFACE, în care lentilele au câștigat un strat subțire, durabil și permeabil dintr-o substanță foarte hidratantă, constând în principal din apă. Este suportul perfect pentru ochi sensibili, privire incetosata si sindromul ochilor uscati. Lentilele bine umezite sunt o garanție a confortului - imperceptibilitatea lor și lipsa iritarii ochilor. Lentilele de contact sunt caracterizate de un parametru ridicat al permeabilității oxigenului (Dk/t = 100), datorită căruia oxigenul curge liber din mediu către cornee, menținându-l în stare bună. De asemenea, mentine vederea reîmprospătată și odihnită mult timp.

Cui sunt destinate lentilele de contact zilnice PRECISION1?

  • persoanelor care caută lentile de contact moderne cu soluții tehnologice excelente,
  • persoanelor care au încredere în mărci cunoscute și respectate pe scară largă,
  • miopilor,
  • persoanelor cu tendința de uscare a ochilor,
  • persoanelor care doresc un confort maxim de utilizare,
  • oamenilor activi,
  • persoanelor cărora nu le place și nu doresc să piarda timp cu proceduri suplimentare de curățare a lentilelor,
  • persoanelor care doresc să aibă acces la lentile perfect curate în fiecare zi.
lentile dailies total 1 - 30 buc
Dailies Total 1 30 buc

Lentilele Dailies Total 1 de unica folosinta sunt mereu o solutie la indemana, fiind de ajutor in cazul mai multor tipuri de afectiuni oftalmologice.

129,99 RON


lentile dailies aquacomfort plus - 30 buc
Dailies AquaComfort Plus 30 buc

Fabricate de Alcon, lentilele de contact Dailies Aquacomfort Plus sunt in proportie de 69% obtinute din apa, ceea ce le face sa fie usor de tolerat.

74,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson