Proclear 1-Day 30 buc


89,99 RON
Lentilele Proclear 1-Day în Optilen.ro

Descriere Proclear 1-Day

Dioptrie:-12.00 la +8.00
Raza curbură:8.7
Diametru:14.2

Lentile Proclear 1 Day, nivel de hidratare mare pentru purtare zilnica

Lentilele Proclear 1 Day sunt fabricate din material hidrogel Omafilcon A si sunt potrivite purtarii zilnice, insa nu pe timp de noapte. Continutul foarte mare de apa de 60% asigura hidratarea corespunzatoare a ochilor dvs, de aceea nu veti mai avea acea senzatie de ochi uscat ca pana acum! In general sunt recomandate tuturor celor care doresc sa isi mentina ochii sanatosi si prefera lentilele de unica folosinta.

Termenul de valabilitate este de aproximativ 2 ani. Fata de alte lentile precum Clariti, Acuvue sau Purevision, au o transmisibilitate redusa a oxigenului (28 Dk/t). Lentilele Proclear 1 Day nu sunt prevazute cu filtru contra razelor ultaviolete. Raza de curbura in cazul lentilelor Proclear 1 Day este de 8.7. O abatere de pana in 0,2 la raza de curbură a lentilei este, in mod normal, nesesizata si nu va afecta confortul la purtare, de aceea recomandam trecerea la lentilele Proclear 1 Day doar in acest caz.

Comandati online lentile Proclear 1 Day din magazinul nostru! Produsul se prezinta sub forma de cutie cu 30 de bucati de lentile.

lentile dailies aquacomfort plus - 30 buc
Dailies AquaComfort Plus 30 buc

Dailies AquaComfort Plus – lentile de contact care dau efect de reîmprospătare la fiecare clipire.

74,99 RON


lentile soflens daily disposable 30 buc
Soflens Daily Disposable 30 buc

Suferi de hipermetropie sau de miopie si iti doresti lentile de contact? Poti alege oricand lentilele SofLens Daily Disposable, de unica folosinta, de la Bausch&Lomb.

69,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson