Proclear Multifocal 3 buc


148,99 RON
Lentilele Proclear Multifocal în Optilen.ro

Descriere Proclear Multifocal

Dioptrie:-8.00 la +6.00
Adăugare:+1.0, +1.5, +2.0, +2.5
Raza curbură:8.7
Diametru:14.4

Vrei să te simți bine cu noua ta pereche de lentile de contact Proclear Multifocal 3 buc de la CooperVision? Poți comanda rapid și sigur, cu doar un simplu click! Lentile de contact cu design unic, ce oferă o vizibilitate mai mare și confort sporit pe parcursul întregii zile. Proclear Multifocal sunt recomandate pentru portul pe timpul zilei, cu frecvența de înlocuire la 30 de zile.

Materialul din care sunt realizate este Omafilcon A, care, in combinatie cu un continut de apa extrem de ridicat (62%), face ca lentilele sa fie perfect hidratate si flexibile. Acest lucru permite utilizatorilor sa experimenteze cel mai mare confort la purtare pe parcursul intregii perioade de purtare. Cel mai important lucru pentru lentilele multifocale este acela de a asigura o viziune clara la toate distantele. Lentilele au fost proiectate pentru a ramane la maxima rezistenat la formarea depunerilor. Acest lucru le permite sa ramana curate, in stare proaspata si in conditii de siguranta pentru ochi chiar si la sfarsitul perioadei de purtare. Așadar, simte-te în pielea ta cu această marcă completă de articole optice!

lentile purevision 2hd for presbyopia 3 buc
PureVision 2HD for Presbyopia 3 buc

Toate persoanele care sufera de presbiopie sunt rugate sa incerce macar o data lentilele de contact Purevision 2HD for Presbyopia.

139,99 RON


lentile air optix aqua multifocal 3 buc
Air Optix Aqua Multifocal 3 buc

Pot fi purtate atat pe timp de ziua cat si pe timp de noapte, insa cel mai bun este sfatul medicului specialist oftalmolog, inainte de achizitionarea de lentile Air Optix Multifocal.

99,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson