Proclear Sphere RX 1 buc


199,99 RON

Descriere Proclear Sphere RX

Dioptrie:-35.00 la +35.00
Raza curbură:6.5 la 10.5
Diametru:12.0 la 17.0

Lentilele de contact Proclear Sphere RX: facilitate multiple si un nivel crescut de adaptabilitate

Le oferim clientilor nostri care se confrunta cu forme severe ale afectiunilor oftalmologice un sortiment de lentile convemtionale adaptate necesitatilor acestora: Proclear Sphere RX. Sunt accesorii conventionale potrivite omului modern, intrucat variatia dioptriilor disponibile in stoc este una extrem de generoasa.

Lentilele de contact Proclear Sphere RX au in compozitie un material impermeabil, hidrogelul avand o intrebuintare destul de vasta, cu utilizare in industria cosmetica si medicala. Atestate de importante institute americane, lentilele Proclear Sphere RX permit o ajustare a diametrului si a razei de curbura pentru a corespunde cu cerintele unor pacienti confruntati cu afectiuni severe ale ochilor.

Aduc un plus ce valoare in ceea ce inseamna capacitatea de a retine moleculele de apa, de mentinerea sanatatii ochilor, dar si puterea de a oferi o vedere impecabila. Lentilele de contact Proclear Sphere RX reprezinta formula completa si la indemana pacientilor care, prin natura muncii prestate, solicita in mod excesiv musculatura oculara, sau care petrec mult timp in spatii cu aer conditionat.

lentile proclear sphere 6 buc
Proclear Sphere 6 buc

Proclear Sphere produse cu ajutorul unicei tehnologii PC și din material de fosforilcolină, ale cărui proprietăți sunt similare cu celulele ochilor.

99,99 RON


lentile proclear tailor made toric 1 buc
Proclear Tailor-Made Toric 1 buc

Proclear Tailor-Made Toric - lentile de contact torice, anuale. Selecție largă de rază curbură si diametru.

299,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson