Proclear Sphere 6 buc


99,99 RON
Lentilele Proclear Sphere în Optilen.ro

Descriere Proclear Sphere

Dioptrie:-20.00 la +20.00
Raza curbură:8.6
Diametru:14.2

Proclear Sphere - gama de lentile unica asociata cu vizibilitatea perfecta

Lentilele de contact Proclear Sphere au aparut rezultat al cercetarilor recente si al tehnologiilor moderne, patentate sub denumirea renumitului concern Cooper Vision! Acestea reprezinta combinatia perfecta care implica utilizarea de tehnici avansate si a unei substante sintetice extrem de prietenoase cu ochiul, denumita fosforicolina.

Prezentand o eficienta dovedita clinic deosebita, Proclear Sphere se pozitioneaza pe unul din locurile de top in privimta corectarii rapida a principalelor erori de refractive intalnite in special in randul populatiei tinere. Astfel, filosofia Proclear are vedere “imbunatatirea confortului purtatorilor de lentile de contact care au avut probleme de discomfort cauzate de ochii uscati”.

Lentilele Proclear Sphere, dedicate corectarii miopiei sau hipermetropiei, prezinta o raza de curbura de 8.6 mm si un diametru de 14.20, optime pentru a readuce imaginea clara direct pe retina. Se detaseaza categoric de celelalte modele de accesorii pe baza de material hidrofile, avand unul din cele mai ridicate continuturi de apa (62%).

Va invitam sa comandati direct de pe site accesorii medicale din gama Proclear, pentru a profita din plin de intreaga “pleiada” de facilitate oferite.

soflens 38 - 6 buc
Soflens 38 - 6 buc

Spre deosebire de alte tipuri de accesorii aparute sub marca SofLens, lentilele de contact SofLens 38 aduc o formula imbunatatita, Polymacon, in combinatie cu un continut de apa de 38%.

89,99 RON


lentile purevision 2hd 6 buc
PureVision 2HD 6 buc

PureVision 2 HD moderne ce sunt recomandate persoanelor care petrec mult timp în încăperi uscate, angajaților care lucrează la calculator, conducătorilor auto.

139,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson