Proclear Tailor-Made Toric 1 buc


299,99 RON

Descriere Proclear Tailor-Made Toric

Dioptrie:-35.00 la +35.00
Axa:1 la 180
Cylindru:-6.0 la -0.5
Raza curbură:6.5 la 10.5
Diametru:12.0 la 17.0

Lentilele de contact Proclear Tailor-Made Toric sunt destinate tuturor persoanelor care sufera de astigmatism, afectiune ce apare in momentul in care corneea prezinta curburi anormale si nu mai este rotunda, asa cum ar trebui. Va prezentam lentilele cu port flexibil, special concepute pentru a se adapta perfect ochilor dvs si pot avea atat dioptrii sferice, cat si cilindrice. Raza de curbura in cazul lentilelor Proclear Tailor Made intre 8 si 9.3. Sunt perfecte mai ales daca petreceti timp indelungat in fata unui monitor sau ecran de laptop!

Noi va oferam cel mai bun raport calitate-pret si va garantam o acuitate vizuala fara precedent prin intermediul acestor produse oftalmologice. Comandati lentile Proclear Tailor-Made din hidrogel cu parametri individualizati!

lentile proclear toric 3 buc
Proclear Toric - 3 buc

Cooper Vision a lansat recent noile tipuri de lentile de contact, o versiune dedicata si adaptata special pentru persoanele care sunt diagnosticate cu astigmatism: Proclear Toric.

89,99 RON


lentile air optix for astigmatism 6 buc
Air Optix Aqua for Astigmatism - 6 buc

Lentilele Air Optix for Astigmatism sunt realizate pentru a fi purtate tip de o saptamana in mod continuu, insa ele vor trebui inlocuite macar o data in decurs de o luna.

189,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson