Proclear Toric 3 buc


89,99 RON

Descriere Proclear Toric

Dioptrie:-8.00 la +6.00
Axa:10 la 180
Cylindru:-0.75, -1.25, -1.75, -2.25
Raza curbură:8.8
Diametru:14.4

Proclear Toric - solutia optima pentru a face viata mai frumoasa persoanelor astigmatice

Cooper Vision a lansat recent noile tipuri de lentile de contact Cooper Vision, o versiune dedicata si adaptata special pentru persoanele care sunt diagnosticate cu astigmatism: Proclear Toric. Accesoriile sunt create folosind un material sintetic hidrofil de top, care formeaza o bariera optima de hidratare si de prevenire a iritatiei ochilor. In plus, PC Tehnology, noua tehnologie revolutionara brevetata de catre Cooper Vision, a adus un plus de protectie impotriva depozitelor proteice, care se pot instala cu usurinta din cauza mainilor murdare sau nespalate.

Compania noastra isi propune sa va ofere solutii rapide de a achizitiona cu usurinta modelul recomandat de medic de lentile Proclear Toric, pentru a combate din pripa manifestarile suparatoare ale astigmatismului. Va punem la dispozitie cea mai complete gama de produse!

Astfel, puteti comanda foarte usor lentile de contact Proclear Toric, indiferent daca suferiti de un astigmatism miopic sau de un astigmatism hipermetropic, intrucat dioptriile lentilelor prezente pe stoc variaza de la -8 la +6.

lentile purevision 2hd for astigmatism 6 buc
PureVision 2HD for Astigmatism 6 buc

Lentile de contact Purevision 2HD au un confort sporit, de aceea sunt foarte cautate atat in mediul online, cat si offline, in magazinele de optica medicala.

189,99 RON


biofinity toric 3 buc
Biofinity Toric - 3 buc

Ne propunem sa venim in sprijinul pacientilor diagnosticati cu astigmatism, oferindu-le posibilitatea de a achizitiona intr-un mod flexibil si facil un sortiment nou de lentile de contact de la Cooper Vision: Biofinity Toric.

89,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson