PureVision 2HD for Astigmatism 6 buc


189,99 RON
Lentilele PureVision 2HD Astigmatism în Optilen.ro

Descriere PureVision 2HD for Astigmatism

Dioptrie:-9.00 la +6.00
Axa:10 la 180
Cylindru:-0.75, -1.25, -1.75, -2.25
Raza curbură:8.9
Diametru:14.5

Lentile Purevision 2HD pentru corectarea astigmatismului

In ziua de astazi tot mai multa lume se confrunta cu ceea ce oftalmologii numesc astigmatism. Pentru a corecta acest viciu se recomanda utilizarea ochelarilor insa noi venim cu o idee revolutionara!

Aparitia lentilelor de contact Purevision 2HD for Astigmatism va poate ajuta in tratarea acestei afectiuni oculare. Lentile de contact Purevision 2HD au un confort sporit, de aceea sunt foarte cautate atat in mediul online, cat si offline, in magazinele de optica medicala. Datorita tehnologiei inovatoare High Definition Optics aberatiile sferice sunt corectate si se pot elimina chiar si cele mai orbitoare reflexii! Purevision 2HD pentru astigmatism sunt recomandate pentru utilizarea zilnica, timp de o luna, in special persoanelor care stau mult timp in fata calculatoarelor dar si celor care lucreaza in medii prost iluminate.

Transmisibilitatea crescuta a oxigenului va ajuta in viitorul apropiat pentru a avea vederea perfecta si ochi mai sanatosi! Folositi asadar lentile Purevision 2HD for Astigmatism in cazul in care va doriti corectarea acestui viciu de vedere!

Calitate maxima, pret minim!

purevision toric 6 buc
PureVision Toric - 6 buc

Comercializam lentile de contact PureVision Toric, versiunea pentru astigmatism lansata de catre Bausch&Lomb.

159,99 RON


lentile proclear toric 3 buc
Proclear Toric - 3 buc

Cooper Vision a lansat recent noile tipuri de lentile de contact, o versiune dedicata si adaptata special pentru persoanele care sunt diagnosticate cu astigmatism: Proclear Toric.

89,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson