PureVision 2HD 6 buc


139,99 RON
Lentilele PureVision 2HD în Optilen.ro

Descriere PureVision 2HD

Dioptrie:-12.00 la +6.00
Raza curbură:8.6
Diametru:14.0

Purevision 2HD, lentile lunare pentru ochi sanatosi tun

Aveti nevoie urgenta de lentile de contact de calitate si petreceti foarte mult timp in fata unui monitor? Pentru lucrul prelungit la birou si nu numai, va prezentam lentilele lunare Purevision 2HD. Veti avea parte de o vedere impecabila mai ales in cazul luminii difuze. Prin intermediul tehnologiei High Definition Optics sunt corectate aberatiile sferice si se elimina reflexiile orbitoare!

Lentilele de contact Purevision 2HD sunt foarte confortabile chiar de la prima aplicare! Marginea rotunjita, subtire confera lentilelor Purevision o interactiune mai buna, mai neteda cu pleoapele. Foarte utile angajatilor care lucreaza la calculator timp indelungat dar si conducatorilor auto care doresc sa scape de povara ochelarilor. Transmisibilitatea oxigenului este de 130 Dk/t, de aceea veti avea ochii mai sanatosi si o vedere mai buna atat pe timp de ziua cat si pe timpul noptii.

Pentru ingrijirea corecta, folositi solutiile potrivite, conform specificatiilor!

purevision 6 buc
PureVision 6 buc

Comandati direct de pe site-ul nostru setul de lentile de contact PureVision indicat de catre medicul dvs si veti beneficia de multiple avantaje!

119,99 RON


soflens 59 - 6 buc
Soflens 59 - 6 buc

Va prezentam cele mai bune lentile de contact cu folosire pe timp indelungat, Soflens 59. Acest tip de lentile lunare va este prezentat de catre renumitii producatori Bausch&Lomb.

69,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson