PureVision 6 buc


119,99 RON
Lentilele PureVision 6 buc în Optilen.ro

Descriere PureVision 6 buc

Dioptrie:-12.00 la +6.00
Raza curbură:8.6
Diametru:14.0

Lentilele de contact PureVision-alegerea inteligenta a pacientilor care vor sa iasa mereu in evidenta

Dorim sa venim in sprijinul pacientilor care intentioneaza sa isi achizitioneze o pereche de accesorii medicale de ultima ora, care sa le faca viata mai confortabila! Suntem distribuitori directi, in Romania a sortimentelor de lentile de contact PureVision, o marca cu renume mondial lansata pe piata de catre celebrul producator american Bausch&Lomb.

Formula avansata avand la baza material silicon-hidrogel, cu o mare putere de retentie a apei, redefineste indrustia accesoriilor oftalmologic, atat in ceea ce priveste corectarea eficienta a viciilor de refractie, cat si din punct de vedere estetic.

Comandati direct de pe site-ul nostru setul de lentile de contact PureVision indicat de catre medicul dvs si veti beneficia de multiple avantaje! Veti resimti aportul benefic al tehnologiei AerGel, si va veti simti confortabil pe intreg parcursul zilei.

De notat este faptul ca aceasta tehnologie revolutionara asigura fluxul de oxigen catre cornee la cel mai inalt standard, iar permeabilitatea si trasmisibilitatea acestuia este una una foarte ridicata (112 Dk/t).

Asadar, achizitionand de la noi gama de lentile de contact PureVision, ochii dvs se vor simti confortabil, chiar si atunci cand va odihniti si va veti bucura, din plin, de alegerea facuta. Disponibile in cutii cu cate 6 bucati, livrare rapida dupa comanda!

PureVision 2HD 6 buc - 6 buc
PureVision 2HD 6 buc

Pentru lucrul prelungit la birou si nu numai, va prezentam lentilele lunare Purevision 2HD.

119,99 RON


soflens 59 - 6 buc
Soflens 59 - 6 buc

Va prezentam cele mai bune lentile de contact cu folosire pe timp indelungat, Soflens 59. Acest tip de lentile lunare va este prezentat de catre renumitii producatori Bausch&Lomb.

69,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson