PureVision Toric 6 buc


159,99 RON
Lentilele PureVision Toric în Optilen.ro

Descriere PureVision Toric

Dioptrie:-9.00 la +6.00
Axa:10 la 180
Cylindru:-0.75, -1.25, -1.75, -2.25
Raza curbură:8.7
Diametru:14.0

Lentilele de contact PureVision Toric-pentru cei ce-si doresc o vedere perfecta!

Comercializam lentile de contact PureVision Toric, versiunea pentru astigmatism lansata de catre Bausch&Lomb. Sunt fabricate utilizand materiale cu o mare eficienta in combaterea astigmatismului, o afectiune oculara cu o incidenta crescuta, in special in randul tinerilor.

Se pot purta pe parcursul intregii zilei, pret de 30 de zile si nu este necesara indepartarea acestora de pe suprafata ochiului, datorita proprietatilor substantelor active ale materialelor ce intra in compozita acestora. Mai mult, nu necesita o ingrijire speciala. Insa, aceastea trebuie pastrate in recipiente speciale si curatate cu solutie speciala de ingrjire in momentul in care sunt scoase de la ochi, seara, inainte de culcare.

Daca duceti un stil de viata activ, ochii va sunt solicitati la maxim si sunteti in cautarea unor accesorii oftalmologice de inalta clasa, a venit momentul sa optati pentru noile tipuri de lentile de contact PureVision Toric, o gama de lentile cilindrice cu performante dovedite de-a lungul anilor!

biofinity toric 3 buc
Biofinity Toric - 3 buc

Ne propunem sa venim in sprijinul pacientilor diagnosticati cu astigmatism, oferindu-le posibilitatea de a achizitiona intr-un mod flexibil si facil un sortiment nou de lentile de contact de la Cooper Vision: Biofinity Toric.

89,99 RON


lentile proclear toric 3 buc
Proclear Toric - 3 buc

Cooper Vision a lansat recent noile tipuri de lentile de contact, o versiune dedicata si adaptata special pentru persoanele care sunt diagnosticate cu astigmatism: Proclear Toric.

89,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson