Soflens 38 - 6 buc


89,99 RON
Lentilele Soflens 38 în Optilen.ro

Descriere Soflens 38

Dioptrie:-9.00 la +4.00
Raza curbură:8.4, 8.7, 9.0
Diametru:14.0

Lentile de contact SofLens 38 - sau cum sa spunem mai usor “soft”!

Acum este mult mai usor sa te bucuri de avantajele unei vederi exceptionale si de calitatea ireprosabila a noilor categorii de accesorii oftalmologice!

Versiunea moderna a gamei de de lentile de contact SofLens 38, confera pacientilor care se confrunta cu reale dificultati pricinuite de reducerea capacitatii vizuale, posibilitatea de a se simti confortabil atat la birou, cat si in fata televizorului. SofLens a adoptat o noua filosofie, lansand accesorii cu o rezistanta crescuta la depunerile proteice, dar si cu o retentie ridicata a apei, pentru a preveni iritaiile si sindromul “ochiului uscat”.

Spre deosebire de alte tipuri de accesorii aparute sub marca SofLens, lentilele de contact SofLens 38 aduc o formula imbunatatita, polymacon, in combinatie cu un continut de apa de 38%. In plus, lentilele sunt produse din trei curbe, fiind foarte usor combatibile cu particularitatile anatomice ale fiecarui tip de ochi, ceea ce le face confortabile in timpul purtarii.

Asigura o vizibilitate perfecta chiar si in cele mai vitrege conditii atmosferice, redefinind, totodata, conceptual de “soft”!

soflens 59 - 6 buc
Soflens 59 - 6 buc

Va prezentam cele mai bune lentile de contact cu folosire pe timp indelungat, Soflens 59. Acest tip de lentile lunare va este prezentat de catre renumitii producatori Bausch&Lomb.

69,99 RON


lentile purevision 2hd 6 buc
PureVision 2HD 6 buc

PureVision 2 HD moderne ce sunt recomandate persoanelor care petrec mult timp în încăperi uscate, angajaților care lucrează la calculator, conducătorilor auto.

139,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson