Soflens 66 Toric 6 buc


149,99 RON
Lentilele SofLens 66 Toric în Optilen.ro

Descriere Soflens 66 Toric

Dioptrie:-9.00 la +6.00
Axa:10 la 180
Cylindru:-0.75, -1.25, -1.75, -2.25, -2.75
Raza curbură:8.5
Diametru:14.5

Lentile de contact SofLens 66 Toric - varianta soft de corectare a astigmatism

SofLens Toric, cunoscute si sub denumirea de SofLens 66 Toric, sunt acel tip de accesorii medicale cu o formula revolutionara perfecta pentru a face viata mai placuta persoanelor dignosticate cu astigmatism! Fac parte din renumita familie lansate sub brandul Bausch&Lomb.

Lentilele SofLens 66 Toric aduc pe piata o noua formula avansata, care a contribuit la schimbarea conceptiei atat in ceea ce priveste materialul soft, cat mai ales in privinta modului in care ar trebui creat un asemenea accesoriu.

Alegeti acum dioptria indicata de catre medicul dvs si achizitionati in cel mai scurt timp sortimentul de lentile de contact SofLens 66 Toric compatibil cu gradul de severitate al afectiunii cu care va confruntati! Lentilele sunt mai mult decat un simplu accesoriu oftalmologic traditional, producatorul avand grija ca livrarea sa se faca in conditii de maxima securitate, in cutiute ermetice. Sunt foarte usor de aplicat, chiar si de catre utilizatorii neeperimentati! Nu zgarie si nu irita suprafata ochiului!

lentile purevision 2hd for astigmatism 6 buc
PureVision 2HD for Astigmatism 6 buc

Lentile de contact Purevision 2HD au un confort sporit, de aceea sunt foarte cautate atat in mediul online, cat si offline, in magazinele de optica medicala.

189,99 RON


biofinity toric 3 buc
Biofinity Toric - 3 buc

Ne propunem sa venim in sprijinul pacientilor diagnosticati cu astigmatism, oferindu-le posibilitatea de a achizitiona intr-un mod flexibil si facil un sortiment nou de lentile de contact de la Cooper Vision: Biofinity Toric.

89,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson