Total 30 for Astigmatism 6 buc


169,99 RON

Descriere Total 30 for Astigmatim

Dioptrie:-10.00 la +8.00
Axa:10 la 180
Cylindru:-0.75, -1.25, -1.75, -2.25
Raza curbură:8.6
Diametru:14.5

Lentilele de contact TOTAL30 for Astigmatim

Lentilele Total 30 for Astigmatism - 6 buc. sunt o soluție avansată pentru persoanele cu astigmatism, oferindu-le confort și claritate vizuală pe parcursul întregii zile. Aceste lentile de contact sunt proiectate și produse de Total, o marcă recunoscută și de încredere în domeniul optic.

Corecție eficientă a astigmatismului

Lentilele Total 30 for Astigmatism sunt special concepute pentru a corecta astigmatismul, o afecțiune comună a vederii caracterizată prin vederea încețoșată sau distorsionată, atât la distanțe îndepărtate, cât și apropiate. Aceste lentile oferă o corecție precisă și constantă, asigurând o vedere clară și nuanțată.

Tehnologie avansată de hidratare

Lentilele Total 30 for Astigmatism utilizează tehnologia avansată de hidratare Aquaform, care ajută la menținerea unei umidități optime în ochi pe toată durata purtării. Acest lucru contribuie la confortul sporit și la reducerea senzației de uscăciune oculară, adesea asociată cu lentilele de contact.

Stabilitate și confort în purtare: Aceste lentile de contact sunt proiectate pentru a asigura o poziționare stabilă pe ochi, în ciuda mișcărilor și a activităților zilnice. Designul specializat al lentilelor Total 30 for Astigmatism oferă un nivel ridicat de confort, asigurând o senzație plăcută și neîngrădită pe parcursul întregii zile.

Protecție UV

Aceste lentile de contact sunt dotate cu o protecție împotriva radiațiilor ultraviolete (UV), oferind o barieră suplimentară împotriva efectelor nocive ale soarelui asupra ochilor. Această caracteristică ajută la protejarea ochilor de radiațiile UV dăunătoare.

Durabilitate și economie

Lentilele Total 30 for Astigmatism sunt concepute pentru a fi purtate timp de o lună întreagă, oferind astfel un avantaj economic față de lentilele de contact zilnice. Aceasta înseamnă că puteți beneficia de beneficiile și confortul oferite de aceste lentile pe o perioadă mai lungă de timp.

Lentilele Total 30 for Astigmatism - 6 buc. reprezintă o alegere excelentă pentru persoanele cu astigmatism, oferindu-le o corecție precisă și confort sporit pe întreaga durată a purtării. Cu tehnologia avansată de hidratare, stabilitate în purtare, protecție UV și durabilitate, aceste lentile de contact sunt ideale pentru cei care caută o soluție eficientă și convenabilă pentru corectarea astigmatismului. Alegeți Total 30 for Astigmatism - 6 buc. și bucurați-vă de un confort de lungă durată și de o vedere clară și nuanțată.

lentile proclear toric 3 buc
Proclear Toric - 3 buc

Cooper Vision a lansat recent noile tipuri de lentile de contact, o versiune dedicata si adaptata special pentru persoanele care sunt diagnosticate cu astigmatism: Proclear Toric.

89,99 RON


lentile air optix for astigmatism 6 buc
Air Optix Aqua for Astigmatism - 6 buc

Lentilele Air Optix for Astigmatism sunt realizate pentru a fi purtate tip de o saptamana in mod continuu, insa ele vor trebui inlocuite macar o data in decurs de o luna.

189,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson