Total 30 - 6 buc


99,99 RON

Descriere Total 30

Dioptrie:-12.00 la +8.00
Raza curbură:8.4
Diametru:14.2

Lentilele de contact TOTAL30, realizate din silicon-hidrogel, sunt un nou produs de calitate de top marca Alcon. Aceste lentile oferă o performanță ridicată și sunt derivate din gama Dailies TOTAL1.

Confortul necesar

Procesul unic de fabricare, folosit pentru aceste lentile, îmbină materialul din silicon-hidrogel ce asigură o permeabilitate ridicată a oxigenului - din nucleul entilei - cu materialul de hidrogel care asigură umiditate crescută - pe toată suprafața de contact a lentilei. Această tehnologie cu Gradient de Apă permite conținutului de apă din nucleul lentilei să fie de 55%, în timp ce suprafața lentilei se apropie de 100%.

Tehnologia CELLIGENT

Tehnologia este folosită pentru aceste lentile de contact. Această tehnică inovatoare este inspirată chiar din biologia ochiului și imită suprafața ochiului. Tehnologia comină o suprafață biometrică cu o chimie unică a lentilei. Astfel, suprafața lentilei devine rezistentă la bacterii și depuneri lipidice. În același timp, lentilele pot atrage și reține umiditatea, păstrându-se moi și lubrifiate pe tot parcursul zilei. Nici nu vei simți că porți lentile. Lentilele de contact TOTAL30 conțin filtru UV clasa I și blochează 90% din radiațiile UVA și 99% din radiațiile UV. În același timp, elimină aproximativ 34% din toată lumina vizibilă de energie înaltă cu o lungime de undă of 380-450 nm.

lentile air optix hydraglyde 6 buc
Air Optix HydraGlyde 6 buc

Air Optix Plus HydraGlyde sunt lentile de contact cu tehnologia HydraGlyde Matricea de umiditate.

114,99 RON


lentile air optix colors 2 buc
Air Optix Colors 2 buc

Air Optix Colors folosite pentru schimbarea radicală a culorii ochilor. Corectează de asemenea defectele de vedere.

89,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson