ULTRA 6 buc


129,99 RON
Lentilele ULTRA 6 buc în Optilen.ro

Descriere ULTRA

Dioptrie:-12.00 la +6.00
Raza curbură:8.5
Diametru:14.2

ULTRA - lentile de contact cu performante extraordinare

Lentile ULTRA se pliază rapid ochilor tăi și vei resimți o atenuare rapidă a simptomelor de uscăciune, durere și iritație oculară.

De ce să alegi aceste lentile ULTRA?

Lentilele de contact ULTRA sunt confecționate dintr-un material Samfilcon A extrem de moale, a cărui structură oferă ochilor o umiditate adecvată pe tot parcursul zilei. Hidratarea ridicată a lentilelor se datorează și utilizării tehnologiei MoistureSeal® si o doză de PVP (polivinilpirolidonă). Acesta din urmă crește semnificativ hidratarea ochilor.

Lentilele ULTRA sunt destinate utilizării zilnice, ceea ce înseamnă că în fiecare seară înainte de culcare trebuiesc curățate și introduse într-un recipient cu lichid special de îngrijire. O comoditate deosebită este faptul că o pereche de lentile ULTRA pot fi utilizate timp de 30 de zile.

Ce beneficii oferă ULTRA?

Purtarea mărcii de lentile Ultra 6 bucăți ca metodă de corecție optică îți oferă următoarele beneficii:

  • hidratare inalta - se mentine chiar și după multe ore de utilizare. Garanția lor este utilizarea unei tehnologii numite MoistureSeal;
  • permeabilitate ridicată la oxigen - ajuta ochii sa fie mult mai puțin obosiți și mult mai rezistenți la iritații. Atingerea acestui obiectiv a fost posibilă datorită utilizării de materiale moderne, silicon-hidrogel;
  • moliciune și netezime - materialul utilizat pentru producerea lentilelor Samfilcon A este extrem de moale și subțire, datorită căruia se adaptează rapid la forma ochiului. În plus, garantează o utilizare confortabilă: lentilele nu se rostogolesc, nu cad din ochi și nu se simt în timpul utilizării;
  • aplicare prin facilitarea colorației - acest avantaj va fi util în special pentru persoanele care folosesc lentile pentru prima dată. Culoarea albastru deschis face lentila de contact ușor de aplicat.

Cui sunt destinate?

Bausch și Lomb reprezintă lentile lunare ULTRA pentru orele pline, petrecute în fața dispozitivelor utilizate astăzi. Acestea sunt lentile concepute pentru port zilnic cu o perioadă de înlocuire lunară . Tehnologia inovatoare Tehnologia MoistureSeal asigură o hidratare stabilă și echilibrată, iar materialul silicon hidrogel permite o permeabilitate foarte ridicată la oxigen.

Confort superior pentru ochii obosiți

Utilizând în mod constant tablete, smartphone-uri și laptop-uri, ochii pot obosi și se pot irita. Prin concentrarea asupra ecranului dispozitivului digital, scade frecvența clipirii și vederea devine neclară. Datorită tehnologiei cu două faze MoistureSeal, lentilele de contact Bausch + Lomb ULTRA oferă 16 ore de port confortabil, cu o umiditate de 95%. Această tehnologie asigură o conexiune perfectă o permeabilitate ridicată la oxigen 163 dk/t și o hidratare a lentilelor de lungă durată.

Lentilele ULTRA de la Bausch&Lomb sunt imbogatite cu PVP, un agent de lubrifiere avansat care ajuta la mentinerea hidratării lentilelor. Procesul lor unic de fabricare permite un nivel excepțional de ridicat al acestei componente hidratante.

lentile air optix hydraglyde 6 buc
Air Optix HydraGlyde 6 buc

Va prezentam cel mai revolutionar model de lentile de contact, Air Optix Hydraglyde produs de catre renumita companie americana Alcon Vision Care.

114,99 RON


lentile clariti elite 3 buc
Clariti Elite 3 buc

Lentilele Clariti Elite utilizeaza tehnologii patentate prin care lentilele pastreaza umezeala pe toata perioada purtarii, 30 de zile.

69,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson