ULTRA for Astigmatism 6 buc


199,99 RON
Lentilele ULTRA for Astigmatism în Optilen.ro

Descriere ULTRA for Astigmatism

Dioptrie:-9.00 la +6.00
Axa:10 la 180
Cylindru:-0.75, -1.25, -1.75, -2.25, -2.75
Raza curbură:8.6
Diametru:14.5

Lentilele de contact ULTRA for Astigmatism-pentru cei ce-si doresc o vedere perfecta!

ULTRA for Astigmatism sunt lentile lunare torice pentru corectarea astigmatismului cu tehnologia unică MoistureSeal. Lentilele de contact ULTRA de la Bausch & Lomb oferă o viziune mai clară și confort la purtare pe termen lung, pe tot parcursul zilei, menținându-vă ochii sănătoși, disponibile acum și pe pagina dedicata a magazinului nostru.

Lentilele de contact ULTRA mențin o umiditate de 95% timp de 16 ore și împiedică uscarea lentilei cauzată de o clipire mai puțin frecventă în timpul utilizării dispozitivelor electronice. Acestea oferă avantaje în toate domeniile cheie și oferă cele mai bune proprietăți fizice în clasa lor. Umiditatea constantă a lentilelor de contact ULTRA este condiția cheie pentru confortul veșnic în timpul uzurii. Tehnologia impecabilă MoistureSeal folosește un procedeu unic de polimerizare în două faze, care oferă permeabilitate imbatabilă la oxigen și un modul scăzut, ceea ce duce la o mai mare flexibilitate. În combinație cu un conținut ridicat de apă, garantează hidratarea zilnică și umiditatea optimă.

Confort de lungă durată

ULTRA for Astigmatism sunt produse din silicon-hidrogel, ce asigură ochilor dumneavoastră o cantitate mare de oxigen. Tehnologia MoistureSeal contribuie, de asemenea, la confortul de zi cu zi. MoistureSeal asigură faptul că lentilele ULTRA for Astigmatism păstrează 95% din umiditatea lor timp de 16 ore de port . Aceste lentile sunt ideale dacă petreceți mai multe ore în fața calculatorului sau a altor dispozitive, dispozitive ce pot provoca oboseală ochilor.

Tehnologie pentru o vedere perfectă

Lentilele de contact ULTRA for Astigmatism sunt realizate cu tehnologia Design OpticAlign. Această tehnologie oferă o vizibilitate stabilă și consistentă și o protecție împotriva aberațiilor sferice. Nu mai trebuie să vă fie teamă de strălucirea sau distorsionarea imaginii, ceea ce le face mai sigure la condus sau când efectuați alte activități în care este absolut necesară o viziune clară. De asemenea, merită menționat faptul că lentila are o usoară nuanță de albastru deschis , ceea ce vă ușurează manipularea acestora, precum și indicatorul orientare , care vă arată cum să aplicați lentila pe suuprafața ochiului.

biofinity toric 3 buc
Biofinity Toric - 3 buc

Ne propunem sa venim in sprijinul pacientilor diagnosticati cu astigmatism, oferindu-le posibilitatea de a achizitiona intr-un mod flexibil si facil un sortiment nou de lentile de contact de la Cooper Vision: Biofinity Toric.

89,99 RON


lentile proclear toric 3 buc
Proclear Toric - 3 buc

Cooper Vision a lansat recent noile tipuri de lentile de contact, o versiune dedicata si adaptata special pentru persoanele care sunt diagnosticate cu astigmatism: Proclear Toric.

89,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson