ULTRA for Presbyopia 6 buc


249,99 RON
Lentilele ULTRA for Presbyopia în Optilen.ro

Descriere ULTRA for Presbyopia

Dioptrie:-10.00 la +6.00
Adăugare:LOW (la +1.5), HIGH (la +2.5)
Raza curbură:8.5
Diametru:14.2

Lentilele de contact ULTRA for Presbyopia

Comercializăm cu succes lentile de contact progresive din familia Bausch&Lomb, marca ULTRA for Presbyopia, ideale în tratarea afecţiunii presbiopiei, care afectează, iremediabil, persoanele trecute de 40 de ani.

Lentilele de contact lunare ULTRA for Presbyopia au fost dezvoltate în spiritul mediului digital de astăzi. Ele corectează presbiopia în timp ce elimină oboseala ochilor cauzată de telefoanele mobile, monitoarele, tabletele și alte dispositive digitale, care au devenit atât de comune în societatea de astăzi.

3 Zone Optice

Lentilele multifocale sunt concepute pentru a corecta vederea apropiată și îndepărtată. Prin urmare, acestea funcționează printr-o combinație a mai multor zone optice. ULTRA for Presbyopia are Design Progresiv în 3 zone. Aceste 3 zone optice oferă o vizibilitate clară la apropiere, departe și intermediar. Și, de exemplu, dacă ați trece rapid între privitul în telefonul mobil sau notele dvs. și un ecran de prezentare la o conferință sau un training, veți menține o vedere clară. Acest lucru se datorează faptului că cele 3 zone oferă tranziții fără întreruperi între toate distanțele.

Permeabilitate ridicată a oxigenului, dar și hidratare perfectă

ULTRA for Presbyopia au o permeabilitate ridicată la oxigen deoarece sunt fabricate din material de silicon-hidrogel. Aceste lentile multifocale oferă, de asemenea, un grad ridicat de hidratare, datorită tehnologiei MoistureSeal. Această tehnologie ajută materialul lentilei de contact să mențină 95% din umiditate timp de 16 ore. Cu ULTRA for Presbyopia, nu veți fi deranjat de disconfortul cauzat de clipierea mai puțin frecventă atunci când vă concentrați pe dispozitivele digitale, monitoarele laptopului.

Materialul are un nuanță ușoară de albastru, care vă va ajuta să manevrați cu ușurință lentilele. Aşadar, alegeţi cu încredere setul de lentilele de contact lunare ULTRA for Presbyopia pentru ca să va bucuraţi, din plin de toate beneficiile vederii impecabile!

lentile biofinity multifocal 3 buc
Biofinity Multifocal 3 buc

Lentilele de contact Biofinity Multifocal se inscriu, cu prisosinta, in randul accesoriilor medicale de exceptie, care se adapteaza cu usurinta nevoilor cotidiene ale pacientilor tineri si nu numai.

119,99 RON


lentile purevision 2hd for presbyopia 3 buc
PureVision 2HD for Presbyopia 3 buc

Toate persoanele care sufera de presbiopie sunt rugate sa incerce macar o data lentilele de contact Purevision 2HD for Presbyopia.

139,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson