ULTRA ONE DAY 30 buc


168,99 RON
Lentilele ULTRA ONE DAY în Optilen.ro

Descriere ULTRA ONE DAY

Dioptrie:-12.00 la +6.00
Raza curbură:8.6
Diametru:14.2

Descoperă cea mai completă lentilă de contact de unică folosință din silicon hidrogel: ULTRA® ONE DAY.

Cu ajutorul a doua tehnologii inovatoare, am reușit să creăm o lentilă unică și complete, Bausch &Lomb ULTRA® ONE DAY. Concepute cu Tehnologia Advanced MoistureSeal®, această generație nouă de material oferă cel mai înalt grad de hidratare și cea mai bună retenție a acesteia, dintre toate lentilele de unică folosință din silicon-hidrogel. Tehnologia ComfortFeel eliberează ingrediente pentru menținerea confortului și sănătății oculare, concepute pentru a ajuta în protejarea, îmbogățirea și stabilizarea filmului lacrimal.

Pentru o purtare de 16 ore, Tehnologiile Advanced MoistureSeal® și ComfortFeel lucrează împreună cu filmul lacrimal, pentru a putea menține suprafața oculară stabilă și sănătoasă.

Tehnologia ComfortFeel menține senzația de confort prin eliberarea de ingrediente care îmbogățesc și stabilizează filmul lacrimal. Acestea constau în principal din ingrediente hidratante, osmoprotectoare și electroliți. Toate aceste substanțe mențin filmul lacrimal în stare perfectă.

lentile dailies aquacomfort plus - 30 buc
Dailies AquaComfort Plus 30 buc

Fabricate de Alcon, lentilele de contact Dailies Aquacomfort Plus sunt in proportie de 69% obtinute din apa, ceea ce le face sa fie usor de tolerat.

74,99 RON


lentile acuvue moist 30 buc
Acuvue 1-Day Moist 30 buc

Dintre lentilele Acuvue de cea mai buna calitate, recomandam Acuvue 1 Day Moist. Fiind de unica folosinta, trebuie sa fie inlocuite in fiecare zi.

79,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson