AquaView Moist 2 weeks 6 buc


69,99 RON
Lentilele AquaView Moist 2 weeks în Optilen.ro

Descriere AquaView Moist 2 weeks

Dioptrie:-12.00 la +8.00
Raza curbură:8.6
Diametru:14.2

Lentilele AquaView Moist 2 weeks

Lentilele AquaView Moist 2 weeks 6 buc. constituie o opțiune convenabilă și confortabilă pentru corecția vizuală. Lentilele de contact reprezintă o soluție populară pentru corecția vizuală, oferind o alternativă practică și comodă la ochelari. Printre acestea, lentilele AquaView Moist 2 weeks 6 buc se evidențiază ca fiind o opțiune de calitate, asigurând atât claritatea vizuală, cât și confortul pe termen lung.

Unul dintre avantajele notabile ale lentilelor AquaView Moist 2 weeks este durata de utilizare extinsă. Acestea pot fi purtate timp de două săptămâni, oferind astfel o alternativă convenabilă pentru cei care nu doresc să schimbe lentilele zilnic. Cu un pachet conținând 6 bucăți, utilizatorii beneficiază de mai mult timp între înlocuiri, economisind astfel timp și bani.

Confortul este o caracteristică esențială în alegerea lentilelor de contact și AquaView Moist 2 weeks nu face excepție. Fabricate dintr-un material de hidrogel de silicon de înaltă calitate, aceste lentile asigură o senzație moale și plăcută pe ochi. Formula de hidratare avansată încorporată în lentile menține ochii hidratați pe parcursul întregii zile, evitând senzația de uscăciune și disconfort.

De asemenea, lentilele AquaView Moist 2 weeks sunt echipate cu o protecție UV integrată, care ajută la filtrarea radiațiilor nocive ale soarelui. Aceasta adaugă un nivel suplimentar de siguranță oculară și protejează ochii de efectele dăunătoare ale expunerii prelungite la soare.

Pentru a obține cea mai bună experiență cu lentilele AquaView Moist 2 weeks, este important să consultați un specialist în sănătatea ochilor care vă poate evalua și vă poate recomanda parametrii adecvați. Fiecare individ are nevoi vizuale unice, iar ajustarea corectă a lentilelor va asigura o vedere clară și confortabilă pe tot parcursul utilizării.

Rezumând cele amintite mai sus, lentilele AquaView Moist 2 weeks 6 buc reprezintă o opțiune excelentă pentru persoanele care caută un produs convenabil, confortabil și fiabil pentru corecția vizuală. Cu durata de utilizare extinsă, confortul sporit și protecția UV, aceste lentile asigură o vedere clară și o experiență plăcută pe termen lung. Pentru a obține cele mai bune rezultate, nu uitați să consultați un specialist înainte de a începe să utilizați lentilele de contact.

acuvue oasys 6 buc
Acuvue Oasys - 6 buc

Lentilele saptamanale Acuvue Oasys nu se vor utiliza pe timp de noapte. Acuvue Oasys sunt lentile bilunare ce beneficiaza de un revolutionar agent de umectare.

77,99 RON


bioview 2 week 6 buc
#bioview 2 week 6 buc

Lentilele de contact #bioview 2 saptamani sunt produsul de generatia a 3-a, foarte hidratat si cu permeabilitate ridicata la oxigen, concepute pentru a corecta miopia si hipermetropia.

70,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson