Lentile de contact anuale


Ghidul tau de folosinta a unei perechi de lentile de contact anuale

Trecerea de la ochelari la lentilele de contact nu este intotdeauna tocmai usoara. De obicei, ochii au nevoie de anumita durata de acomodare, care variaza in functie de particularitatile anatomice ale fiecarui pacient.

Pentru a facilita aceasta trecere in cazul pacientilor care prezinta ochi sensibili, expertii nostri recomanda utilizarea contanta a unui sortiment de lentile de contact anuale. Accesoriile cu inlocuire anuala sunt confectionate pe baza de material hidrofil pe baza de hidrogel, cu proprietati mai abrazive decat a materialelor lentilelor obisnuite cu inlocuire mai frecventa.

Din aceste motive, producatorii de lentile de contact anuale recomanda acest tip de accesorii medicale pentru a fi purtate pe durata a 10-12 ore pe parcursul unei zile, fiind mult mai rezistente din punct de vedere al materialului, dar si in ceea ce priveste capacitatea de asigurare a unei hidratari corespunzatoare la nivelul ochilor pentru o perioada mai lunga de timp.

Pe langa faptul ca se remarca printr-un grad de confort sporit, noile modele de lentile de contact anuale sunt ideale atunci cand vine vorba despre un aspect estic placut al fetei. Desi redefinesc imaginea si aspectul fizic al fetei, utilizarea lor nu ar trebui neglijata mai ales atunci cand nu se recurge la o corectie optica pe baza de ochelari!

Din gama lentilelor de contact anuale, magazinul nostru va pune la dispozitie marca de accesorii Proclear, un brand ce a cucerit, de-a lungul timpului, inimile a milioane de pacienti din intreaga lume.

Modele moi de lentile de contact anuale pentru protectie maxima a ochilor

Pentru a beneficia de facilitate multiple si un nivel crescut de adaptabilitate la noile accesorii oftalmologice, va recomandam lentilele de contact anuale Proclear Sphere RX, o formula avansata, create din material impermeabil, destinate pacientilor cu forme severe ale miopiei sau hipermetropiei, doua dintre cele mai comune afectiuni oculare. Proclear Sphere RX este, asadar, o formula completa aflata in permanenta la indemana pacientilor care petrec timp indelungat in fata calculatorului sau care lucreaza in medii alergice.

Va invitam sa comandati direct din stocurile complete ale magazinului nostru lentilele de anuale Proclear Tailor-Made Toric, o versiune revolutionara, cu parametri individualizati, conceputa special pentru pacientii care se confunta cu diverse forme ale astigmatismului.


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson