Lentile de contact Precision


Lentilele de contact Precision

Lentilele de contact Precision, din familia Alcon, sunt accesorii oftalmologice moderne cu utilizare zilnică. Proiectate și create de cel mai respectat și recunoscut brand de pe piață: Alcon. Acestea lentile sunt foarte confortabile la purtare, prezinta o calitate excelentă vederii si sunt foarte usor de aplicat. Acestea sunt caracteristicile datorită cărora lentilele PRECISION îndeplinesc toate cerințele și așteptările, devenind un produs obligatoriu încă de la prima aplicare.

Ce oferă lentilele Precision?

Odată ce ai ales să porţi lentile de contact Precision, vei avea parte de următoarele beneficii:

  • plus de confort la utilizare - rezultă din cel puțin câteva elemente: hidratare perfectă, permeabilitatea oxigenului inalta, structură îmbunătățită și ușor de aplicat si de scos.
  • vedere high definition - cu lentilele obțineți o imagine clară, culori vii. Vă bucurați de o vedere clară și uitați că vă confruntați cu orice fel de defect de vedere.
  • aplicare foarte uşoară - este unul dintre marile avantaje ale lentilelor de contact Precision. Lentilele se aplica rapid și intuitiv. Acest lucru este declarat de 9 din 10 persoane, inclusiv de utilizatorii începători.
  • protecție UV modernă - producătorul a îmbogățit lentilele cu filtre UV moderne care blochează două tipuri de radiații solare dăunătoare (UVA și UVB) cu până la 99%.

Aplicarea lentilelor este de asemenea importantă. Producătorul asigura faptul ca PRECISION sunt la confortabile și ușor de utilizat. Se lipesc mai bine de vârful degetelor și își păstrează forma perfectă din primele secunde după ce le-ati scos din blister, astfel încât să economisiți timp pentru a regla lentila în poziția corectă. 9 din 10 persoane confima că sunt ușor de aplicat.

Aceasta înseamnă că PRECISION este, de asemenea, o idee buna pentru persoanele care abia își încep aventura cu lentile de contact. În plus, creatorii au îmbogățit compoziția lentilelor cu un complex de filtre UV moderne care blochează aproximativ 90% din radiațiile UVA dăunătoare și chiar 99% din radiațiile UVB. Lentilele PRECISION sunt proiectate pentru utilizare zilnica. Aceasta înseamnă că nu trebuie să vă ocupați de îngrijiri suplimentare și tratamente de curățare sau să cumpărați preparate suplimentare. Ajunge doar o pereche de lentile noua și proaspeta în fiecare zi și, după utilizare, le aruncați.


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson