Lentile de contact 2 săptămâni


Lentile de contact la doua saptamani - calitate incorporata in accesorii performante

Acum este mult mai simplu sa te bucuri de viata, chiar daca suferi de o forma mai usoara sau severa a unei afectiuni ocular cu ajutorul unui set de lentile de contact la doua saptamani. Expertii nostri recomanda achizitia acestei categorii de produse oftalmologice tututor pacientilor care, din varii motive, urmaresc o protectie crescuta a ochilor impotriva factorilor agresivi care pot produce alergii sau infectii oculare, dar si impotriva vicisitudinilor atmosferice.

Pot fi intrebuintate de catre oricare dintre persoanele care duc o viata activa, petrec foarte mult timp la birou, practica diferite activitati sportive in aer liber sau merg in vacanta si doresc sa evite posibilitatea de a uita perechea de ochelari recomandata.

Acuvue Oasys si Acuvue Advance sunt doua dintre produsele de top marca Johnson&Johnson care incorporeaza un filtru UV, o veritabila bariera protectoare contra radiatiilor solare nocive si integreaza o noua tehnologie de senzatie, Hydraclear Plus, care minimizeaza starea de uscaciune si mentine umiditatea ochilor pe parcursul intregii zile.

Pentru a avea parte de hidratare fara precedent, alegeti lentile de contact la doua saptamani Acuvue Advance, care aduce un plus de imagine pacientilor care sufera de miopie sau hipermetropie in forma severa.

Lentile de contact la doua saptamani Acuvue Oasys for Astigmatism

Succesul companiei noastre se bazeaza, in primul rand, pe satisfacerea nevoilor tuturor clientilor care ne trec pragul prin intermediul mediului virtual. De aceea suntem nevoiti sa ne extindem continuu gama noastra de accesorii oftalmologice comercializate. De data aceasta, ne propunem sa raspundem provocarii de a furniza sortimentul de lentile de contact la doua saptamani adecvat pacientilor care au fost, de-a lungul timpului, diagnosticati cu astigmatism.

Pe aceasta cale, promovam spre vanzare, in stoc limitat, seturile de lentile de contact la doua saptamani Acuvue Oasys for Astigmatism, o versiune de lentile torice mai avansate, care aduc un plus de hidratare! Savurati din plin micile placeri ale vietii si beneficiati din plin de imagini imaculate cu ajutorul lentilelor de contact la doua saptamani de la Johnson&Johnson.


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson