Lentile de contact PureVision


Descriere - lentile PureVision

Vă prezentăm colecția noastră de lentile PureVision, poate cea mai consacrată marcă de accesorii oftalmologice din gamade lentile de contact Bausch&Lomb. De-a lungul timpului, producătorul de lentile de contact Bausch&Lomb a creat o gamă de lentile de contact impresionantă, în deplină concordanță cu nevoile stringente ale pacienților din întreaga lume, precum și cu recomandările experților oftalmologi la nivel mondial, dar și ale celor mai mari optometriști care activează în industria oftalmologică.

Lentilele PureVision sunt un set de accesorii medicale ușor de folosit și aplicat pe ochi în orice moment îți dorești. În plus, acestea prezintă marele avantaj de a se plia excelent pe suprafața ochiului. În aceste condiții, șansele ca ochiul să aibă de suferit de pe urma leziunilor sau a iritațiilor sunt aprope nule.

De asemenea, PureVision sunt o gamă de lentile de contact extrem de confortabilă. Noile modele au fost astfel concepute așa încât să permită purtarea lor chiar și pe durata nopții, cu un confort maxim garantat pe durata a 30 de zile și 29 de nopți.

De reținut, lentilele de contact PureVision, ca orice model nou de lentile de contact de ultimă generație, se păstrează întotdeauna numai în recipient special și soluție multifuncțională special destinată. În niciun caz nu se vor curăța cu apă sau cu spirt.

Lentile PureVision - ce vă putem oferi?

Pe site-ul nostru, gasiți, la prețuri extrem de avantajoase, o gamă completă și diversificată de lentile de contact PureVision. Astfel, din gama de lentile PureVision, puteți achiziționa, cu mare încredere și în deplină siguranță urmatoarele sortimente de lentile atestate și certificate medical:

  • PureVision 6 buc - un sortiment de lentile de contact sferice care fac viața mai ușoară! Create din material hidrofil pe bază de silicon-hidrogel, au o mare putere de retenție a apei, dar și o putere de transmisibilitate a oxigenului care ajunge până la 112 Dk/t. Sunt împachetate în cutii cu 6 bucăți, iar achiziționarea dioptriei dorite se face acum foarte rapid prin intermediul site-ului nostru!
  • PureVision Toric - un sortiment de lentile de contact torice realizate după cele mai riguroase norme din domeniu! Nu este necesară îndepărtarea acestora de pe suprafața ochiului preț de 30 de zile. Dacă duceți un stil de viață activ și solicitați ochii într-un mod excesiv, lentilele PureVision Toric sunt cele mai indicate pentru a corecta diferitele forme de astigmatism. Așadar, alegeți, chiar acum, dioptria prescrisă de către medicul dvs oftalmolog! Performanță și siguranță dovedite!
  • PureVision Multifocal - cele mai bune lentile din gama Bausch&Lomb care ajută la corectarea rapidă și eficientă a presbiopiei și care suplinesc puterea scazută de acomodare a ochilor, influențată de trecerea anilor. PureVision Multifocal este o marcă de lentile cu înlocuire lunară, care facilitează o mai bună hidratare a ochiului și furnizează substanțe nutrivite esențiale pentru sănătatea ochiului și a corneei, în special. Pe site-ul nostru, regăsiți opțiuni multiple de comandare a dioptriilor care vi se potrivesc!
  • PureVision 2HD - o marcă de lentile de contact care permit vizualizarea unor imagini la nivel high definition! O generație nouă de lentile PureVision, făcute să dureze și să fie mult mai prietenoase cu utilizatorul. Confortabile, încă de la prima aplicare! Respectați termenul de valabilitate a lentilelor, cât și instrucțiunile de utilizare și îngrijire. Deviza: ochi mai sănătoși, imagini mult mai clare!
  • PureVision 2HD for Astigmatism - nu sunt altceva decât versiunea pentru astigmatism a lentilelor de ultimă generație PureVision 2 HD. Datorită tehnologiei inovatoare High Definition Optics erorile sferice sunt corectate și se pot elimina chiar și cele mai orbitoare reflexii! PureVision 2 HD pentru astigmatism sunt recomandate pentru utilizarea zilnica, timp de o lună, în special persoanelor care petrec timp îndelungat în fața calculatorului, dar și celor care lucrează în medii prost luminate. Așadar, echipa noastră vă recomandă cu tărie calitatea și claritatea, adunate într-un singur sortiment de lentile de contact lunare!
  • PureVision 2HD for Presbyopia - ambalate în cutii cu câte 3 bucăți, îmbunătățesc capacitatea de acomodare a ochilor, vădit afectată de trecerea timpului. Îmbină, într-un mod miraculos, calitatea și claritatea și au un termen de valabilitate destul de generos, de 3 ani. Au un conținut de apă de 36% și oferă o tranziție graduală între zona pentru vederea la distanță și cea pentru vederea de aproape.

Nu ezitați să comandați cu un simplu click și să cereți opinia specialiștilor noștri înainte de a finaliza comanda, dacă aveți anumite dubii sau nelămuriri referitoare la întrebuințarea acestora.


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson