PureVision Multifocal 6 buc


209,99 RON
Lentilele PureVision Multifocal în Optilen.ro

Descriere PureVision Multifocal

Dioptrie:-10.00 la +6.00
Adăugare:LOW (la +1.5), HIGH (la +2.5)
Raza curbură:8.6
Diametru:14.0

Lentile de contact PureVision Multifocal pentru o corectare subtila a presbiopiei

Ne propunem sa venim cu o solutie practica ca problemele pricinuite de instalarea si agravarea presbiopiei odata cu inaintarea in varsta. Oferim clientilor nostri fideli cele mai noi modele de lentile de contact PureVision Multifocal, un tip de accesoriu proiectat sa inlesneasca corectarea problemelor de vedere la aproape, dar si la distanta, aparute ca imbatranire scaderii puterii de acomodatie a ochiului. Intrucat simptomele caracteristice presbiopiei apar progresiv, pe masura inaintarii in varsta, avem grija sa punem la dispozitia cumparatorilor nostri posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de dioptrii, in functie de prescriptia medicala.

PureVision Multifocal este o marca de lentile cu inlocuire lunara, patentata de catre celebrul producatori Bausch&Lomb, ce au fost gandite pentru a inlesni hidratarea ochiului si furnizarea principalelor substante nutritive catre cornee.

Specialistii nostri va recomanda cu incredere folosirea lentilelor de contact PureVision Multifocal, in special daca va confruntati cu probleme serioase la citit.

lentile PureVision 2HD for Presbyopia 3 buc
PureVision 2HD for Presbyopia 3 buc

Toate persoanele care sufera de presbiopie sunt rugate sa incerce macar o data lentilele de contact Purevision 2HD for Presbyopia.

139,99 RON


lentile air optix aqua multifocal 3 buc
Air Optix Aqua Multifocal - 3 buc

Pot fi purtate atat pe timp de ziua cat si pe timp de noapte, insa cel mai bun este sfatul medicului specialist oftalmolog, inainte de achizitionarea de lentile Air Optix Multifocal.

99,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson