Lentile de contact ULTRA


Lentilele de contact ULTRA - siguranta si confort la superlativ

Magazinul nostru vine cu o propunere senzațională pentru utilizatorii nostri de lentile de contact! Comercializăm o nouă generație de lentile de contact din familia Bausch+Lomb, și anume Ultra. Aceste lentile, cu o putere mare de hidratare și de permeabilitate a oxigenului îți oferă toate atuurile pentru a beneficia de tratarea problemelor curente associate afecțiunilor oculare, de confort îndelungat, de ochi sănătoși, indiferent de natura afecțiunii oculare cu care te confrunți.

Bausch + Lomb ULTRA for Astigmatism sunt lentile lunare torice pentru corectarea astigmatismului cu tehnologia unică MoistureSeal. Lentilele de contact ULTRA de la Bausch & Lomb oferă o viziune mai clară și confort la purtare pe termen lung, pe tot parcursul zilei, menținându-vă ochii sănătoși, disponibile acum și pe pagina dedicata a magazinului nostru.

Lentilele de contact ULTRA mențin o umiditate de 95% timp de 16 ore și împiedică uscarea lentilei cauzată de o clipire mai puțin frecventă în timpul utilizării dispozitivelor electronice. Acestea oferă avantaje în toate domeniile cheie și oferă cele mai bune proprietăți fizice în clasa lor. Umiditatea constantă a lentilelor de contact ULTRA este condiția cheie pentru confortul veșnic în timpul uzurii. Tehnologia impecabilă MoistureSeal folosește un procedeu unic de polimerizare în două faze, care oferă permeabilitate imbatabilă la oxigen și un modul scăzut, ceea ce duce la o mai mare flexibilitate. În combinație cu un conținut ridicat de apă, garantează hidratarea zilnică și umiditatea optimă.

Avantajele lentilelor Ultra for Astigmatism

  • Bausch + Lomb ULTRA este o lentilă de contact siliconică hidrogel, cea mai recentă dezvoltare de la Bausch + Lomb. O caracteristică importantă este tehnologiea nouă de polimerizare în două faze MoistureSeal®, care a îmbunătățit considerabil lentila.
  • Bausch + Lomb ULTRA sunt dezvoltate pentru epoca digital.
  • Obții o vedere clară chiar și pentru multe ore petrecute la un calculator.
  • Ochii sunt mai puțin obosiți atunci când lucrați la birou.
  • Potrivit cercetării, 82% dintre utilizatori confirmă faptul că cu ajutorul lentilelor cu optică asferică este mai ușoră concentrarea pe un ecran de calculator sau smartphone.
  • 92% dintre pacienți sunt de acord că lentilele Bausch + Lomb ULTRA * ajută la ameliorarea simptomelor de ochi uscat și tulburări ale ochilor după utilizarea prelungită a unui computer, a unui smartphone sau a unei tablete în timpul zilei.

Caracteristici lentilelor ULTRA

  • Marginea ultra-subțire, designul asferic al suprafeței din spate contribuie la un port confortabil fără a le simți pe ochi.
  • Tehnologia MoistureSeal® permite o umiditate sporită nu numai pe suprafața lentilei, dar și în grosimea materialului, ceea ce conferă confort și hidratare naturală.
  • Rezistența materialului din care este produsă lentila, previne deteriorarea clarității vizuale și a apariției simptomelor de ochi uscați, chiar și în cazul încărcării vizuale prelungite, ceea ce este deosebit de important pentru utilizatorii activi de dispozitive electronice.
  • Lentilele Bausch + Lomb ULTRA asigură cea mai mare permeabilitate a oxigenului dintre lentilele de contact silicon-hidrogel, care sunt necesare pentru a îți menține ochii sănătoși.

Ochii tăi îți vor fi recunoscători!

Lentile de contact ULTRA previn cu succes uscăciunea ochilor, adesea cauzată de clipirea mai puțin frecventă în timpul utilizării dispozitivelor electronice; ele mențin 95% din umiditate pentru o perioadă de 16 de ore. Ele aduc avantaje în toate domeniile-cheie și oferă cele mai bune proprietăți fizice în clasa lor. Umiditatea constantă a lentilelor de contact ULTRA este condiția cheie pentru confortul veșnic în timpul purtării.


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson