Lentile de contact #bioview


Lentile de contact #bioview

Optilen dealer autorizat de produse oftalmologice, iti aduce oferte supertentante la lentilele de contact #bioview, după cum urmează #bioview Daily și #bioview Monthly. Lentilele de contact #bioview sunt percepute drept opțiune pentru oricine apreciază soluțiile naturale. Sunt accesorii organice, 100% compatibile cu funcționarea naturală a ochiului, fiind cele mai convenabile din acest punct de vedere. Nivelul ridicat de hidratare și permeabilitate la oxigen îndeplinesc așteptările chiar și ale celor mai pretențioși utilizatori, care se luptă din plin cu simptomele neplăcute de uscăciune și roșeață frecventă a ochilor. Acestea sunt disponibile într-o versiune extinsă de dioptrii care îți permit să corectezi eficient, atât miopia, cât și hipermetropia. Simple și intuitive în aplicație, ele se pretează, atât in caz utilizatorilor experimentați, cât și a celor care se află la prima pereche de lentile de contact.

Prin ce se diferențeaă lentilele de contact #bioview?

Lentilele de contact #bioview sunt percepute drept opțiune pentru oricine apreciază soluțiile naturale. Sunt accesorii organice, 100% compatibile cu funcționarea naturală a ochiului, fiind cele mai convenabile din acest punct de vedere. Nivelul ridicat de hidratare și permeabilitate la oxigen îndeplinesc așteptările chiar și ale celor mai pretențioși utilizatori, care se luptă din plin cu simptomele neplăcute de uscăciune și roșeață frecventă a ochilor. Acestea sunt disponibile într-o versiune extinsă de dioptrii care îți permit să corectezi eficient, atât miopia, cât și hipermetropia.

Pe ce se bazează?

Fundația tuturor lentilelor #bioview este materialul inovativ din generația a treia, Olifilcon A. Grație grad ridicat de hidratare și a unui parametru favorabil de permeabilitate la oxigen, ele sunt responsabile pentru asigurarea unui nivel premium de hidratare a ochilor, asigurând, simultan, transmisibilitatea constantă a oxigenului la nivelul corneei. Astfel, este lesne de înțeles de ce ochii sunt rezistenți la infecții și prezintă întotdeauna un aspect sănătos, fără a da notă de o stare de oboseala accentuată.


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson