Lentile de contact progresive


Lentile de contact progresive pentru afectiunile oculare in continua evolutie

Inaintarea in varsta nu presupune doar accelerarea procesului de imbatranire a intregului organism, ci scaderea graduala a functiei vizuale. Presbiopia este o afectiune oculara normala, frecvent intalnita la persoanele trecute de prima tinerete. Aplatizarea treptata a cristalinului conduce, in timp, la diminuarea capacitatii pacientului de a citi de aproape literele mici de pe ecranul telefonului mobil sau de pe monitorul unui calculator. Pentru aceia dintre dvs care va incadrati in categoria acestor pacienti, producatorii au lansat pe piata o varietate de sortimente de lentile de contact progresive.

Factorii de mediu, cei genetici, precum si pierderea flexibilitatii naturale a muschilor ocular favorizeaza evolutia progresiva a acestei erori de refractie. In unele cazuri, chiar si pacientii diagnosticati cu miopie sau hipermetropie se pot confrunta, la un moment dat, cu agravarea simptomelor provocare de pierderea lenta, dar constanta, a afectiunilor oculare.

Avand in vedere statisticile medicale elaborate la nivel mondial, magazinul nostru Lentile.info va pune la dispozitie cea mai generoasa oferta de lentile de contact progresive. Lentilele multifocale de la Acuvue, Air Optix, Clariti, Dailies sau PureVision vin sa redefineasca tehnica medicala si sa ofere standarde mai inalte imaginilor pe care le percepeti.

Lentile de contact progresive in doar cativa pasi!

Am gasim o solutie practica pentru a confera cel mai inalt grad de hidratare a ochilor si de furnizare a principalelor substante nutritive esentiale pentru protejarea corneei de actiunea agresiva a factorilor externi de natura infectioasa sau alergica.

Beneficiind de cele mai performante materiale hidrofile, noile modele de lentile de contact progresive hidrateaza delicat pielea din jurul ochilor si elimina problemele survenite din princina ochilor uscati sau iritati! In plus, acestea integreaza o metoda eficienta de combatere a efectelor devastatoare ale radiatiilor ultraviolet, fiind prevazute cu cele mai moderne filtre UV.

La achizitia oricarui set de lentile de contact progresive va vom furniza si o lista completa cu instructiuni pentru ingrijirea, curatarea si depozitarea corecta a lentilelor la sfarsitul fiecarei zile de intrebuintare. Livram in maxim 48 de ore produsele achizitionate pe baza unei prescriptii medicale corect intocmite si va stam mereu la dispozitie cu informatii pretioase despre utilizarea si ingrijirea lentilelor de contact progresive.


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson