MyDay Multifocal 30 buc


119,99 RON
Lentilele MyDay Multifocal în Optilen.ro

Descriere MyDay Multifocal

Dioptrie:-12.00 la +8.00
Adăugare:LOW (la +1.25), MID (la +1.75), HIGH (la +2.5)
Raza curbură:8.4
Diametru:14.2

MyDay Multifocal sunt lentile de contact zilnice din silicon-hidrogel pentru persoanele cu prezbiopie. Au fost create pentru utilizatorii cu un stil de viață activ și sunt lentile moderne și confortabile pentru toți. Este un produs Cooper Vision - cunoscut și apreciat de milioane de oameni. MyDay Multifocal aparțin familiei MyDay®, unde veti gasi si lentile pentru astigmatism si persoane cu miopie.

MyDay Multifocal sunt lentile de contact multifocale zilnice, create pentru a corecta eficient și convenabil prezbiopia. Ei folosesc un material MyDay Multifocal sunt lentile de contact multifocale zilnice. Sunt create pentru a corecta eficient și convenabil prezbiopia. Ei folosesc un material siliconic-hidrogel numit Stenfilcon A, caracterizat prin valori mari ale parametrilor individuali: transmisivitatea oxigenului și hidratarea. Drept urmare, lentilele sunt extrem de confortabile de utilizat - rămân hidratate multe ore și astfel nu provoacă uscăciune sau iritare a ochilor. Ele nu creează o barieră impermeabilă între mediu și ochi și astfel oferă corneei acces constant, 100%, la oxigenul dătător de viață din aer. Acest lucru menține ochii în stare bună, îi protejează de infecții și reduce oboseala ochilor.

Hidratarea este îmbunătățită de tehnologia modernă Aquaform utilizată în lentile. Datorită acesteia, MyDay Multifocal menține și mai bine hidratarea, garantând multe ore de confort de utilizare. Lentilele de contact MyDay Multifocal conțin filtre UV moderne care vă protejează ochii împotriva radiațiilor solare periculoase și a efectelor negative care provin din contactul cu aceste radiații. Lentilele blochează 85% și, respectiv, 96% din radiațiile dăunătoare UVA și UVB. MyDay Multifocal asigură o vedere clară la orice distanță datorită tehnologiei unice Binocular Progressive System™. Puteți citi confortabil, să vă uitați la televizor, să conduceți o mașină și să faceți multe activități din viața ta de zi cu zi. MyDay Multifocal - datorită structurii lor îmbunătățite - sunt mai ușor de aplicat decât multe alte lentile progresive disponibile pe piață. Acest lucru se datorează moliciunii, flexibilității și marginilor mai subțiri. Lentilele se adaptează rapid la ochi și, odată ce își găsesc locul, nu se mișcă, nu se pliază și nu cad.

MyDay Multifocal sunt lentile progresive zilnice. Aceasta înseamnă că nu aveți nevoie de nicio soluție suplimentară de lentile sau recipient pentru a le folosi. Puteți să le aplicați imediat după cumpărare și să vă bucurați de confort maxim de utilizare - fără a pierde timp suplimentar pentru întreținere. Doar scoateți o pereche noua din blister, o aplicați și, la finalul zilei, scoateți lentilele și le aruncați la coș. Lentilele de contact zilnice sunt grozave pentru persoanele active care călătoresc frecvent și au ochi uscați și iritați, în special în cazul lentilelor de contact folosite mai mult.

lentile dailies total 1 multifocal - 30 buc
Dailies Total 1 Multifocal 30 buc

Lentilele Dailies Total 1 Multifocal sunt uimitoare, fiind potrivite daca vrei sa inlocuiesti ochelarii de vedere, te ajuta sa ai o privire clara, la orice distanta.

149,99 RON


lentile biofinity multifocal 3 buc
Biofinity Multifocal 3 buc

Lentilele de contact Biofinity Multifocal se inscriu, cu prisosinta, in randul accesoriilor medicale de exceptie, care se adapteaza cu usurinta nevoilor cotidiene ale pacientilor tineri si nu numai.

119,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson