Dailies Total 1 Multifocal 30 buc


159,99 RON
Lentilele Dailies Total 1 Multifocal în Optilen.ro

Descriere Dailies Total 1 Multifocal

Dioptrie:-6.00 la +3.00
Adăugare:LO (la +1.25), MED (la +2.0), HI (la +2.5)
Raza curbură:8.5
Diametru:14.1

Incredibilele lentile de contact Dailies Total 1 Multifocal

Lentilele de contact Dailies, cu purtare zilnica, de unica folosinta, nu necesita solutie de intretinere si nici solutie de curatare speciala. Lentilele Dailies Total 1 Multifocal sunt uimitoare, fiind potrivite daca vrei sa inlocuiesti ochelarii de vedere, te ajuta sa ai o privire clara, la orice distanta. Sunt destinate pentru a corecta prezbiopia, afectiune care apare odata cu inaintarea in varsta.

Cu aceste lentile nu vei suferi de uscaciune oculara, datorita continutului ridicat de apa, ceea ce inseamna ca ii confera ochiului un grad foarte bun de hidratare.

Iti ofera un confort ocular exceptional, stare de confort care dureaza pana la sfarsitul unei intregi zile de munca, ceea ce le face atat de usor de purtat. Comandati lentile contact Dailies Total 1 Multifocal de pe Optilen!

lentile Dailies AquaComfort Plus Multifocal 30 buc
Dailies AquaComfort Plus Multifocal 30 buc

Lentilele de contact Dailies AquaConfort Plus Multifocal a adus in plin plan, tripa actiune a celor trei agenti de hidratare cunoscuti sub denumirea de Triple Action Moisture.

139,99 RON


lentile clariti 1-day multifocal 30 buc
Clariti 1 Day Multifocal 30 buc

Cand vorbim despre lentilele Clariti 1 Day Multifocal stim ca sunt produse oftalmologice de unica folosinta cu o tehnologie patentata AquaGen.

149,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson