Lentile de contact lunare


Lentile de contact lunare direct de la marii producatori ai industriei oftalmologice

Progresul medical din ultimii ani a permis largirea gamei de accesorii medicale oftalmologice! Bazandu-ne pe considerente de ordin medical si commercial, ne-am propus sa lansam cea mai bogata oferta de lentile de contact lunare originale, achizitionate direct de la producatorii cu mare notorietate din Europa, dar si de pe taram nord-american.

Avem un apreciabil portofoliu de clienti multumiti, care ne-a permis sa largim progresiv stocul de produse si accesorii oftalmologice de rang superior, dedicat nevoilor dvs! Prin urmare, avem toate motivele sa consideram ca magazinul nostru online se situeaza pe o pozitie fruntasa in topul distribuitorilor si comerciantilor autorizati din Romania de accesorii medicale.

Nu facem rabat la calitatea serviciilor si a produselor furnizate! De aceea, selectam cu atentie sfera de producatori cu care lucram, astfel incat sa va punem mereu la dispozitie, in timp util, cele mai noi sortimente de lentile de contact lunare existente pe piata. Datele statistice certfica faptul ca, mai mult de 50% din populatia lumii are nevoie urgenta de corectie optica, pentru a-si imbunatati, semnificativ, acuitatea vizuala. Ne pliem cerintelor unei lumi aflate intr-o permanenta miscare.

Ca specialisti ai tehnicii opticii moderne, suntem in permanenta la curent cu cele mai recente patentari aparute la nivel mondial! Stim ca, in cazul afectiunilor oculare comune, seturile de lentile de contact lunare sunt cel mai des intrebuintate, dat fiind perioada destul de confortabila in care aceste accesorii oftalmologice pot fi purtate!

De ce sa alegem o pereche de lentile de contact lunare?

Pe langa durata indelungata in care pot fi utilizate (30 de zile), modele de lentile de contact lunare sunt recomandate pacientilor care doresc sa beneficieze de o claritate inalta a vederii si care urmaresc sa evite impedimentele care le pot provoca purtarea ochelarilor. Inainte de a alege o pereche de lentile de contact, pentru securitate maxima, va recomandam un consult oftalmologic specializat si o atentie sporita la masurarea corecta a dioptriei.

De asemenea, respectarea normelor de intretinere, curatare zilnica si depozitare a lentilelor de contact lunare este absolut necesara pentru pastrarea valabilitatii setului de accesorii. Asadar, clatiti, dezinfectati suprafata lentile cu solutii speciale pentru ingrijire multifunctionale sau solutii de lentile de contact pe baza de peroxid, imediat dupa indepartarea acestora de la ochi, la finalul zilei!

Oferta nostra de produse cuprinde sortimente de lentile de contact lunare apartinand unor marci cunoscute, precum Air Optix, Biofinity, Proclear, SofLens sau PureVision. Fiecare dintre aceste sortimente de lentile de contact lunare sunt acum disponibile in varianta torica, destinata corectarii astigmatismului.

Pentru imagini high definition, recomandam si versiune 2 HD ale lentilelor de contact lunare PureVision! Recent, ne-am extins oferta generoasa de produse cu accesorii apartinand unor producatori mai noi precum Clariti sau Freshlook! Comanda rapid, eficient, cu livrare rapida, lentile de contact lunare utilizand cosul de cumparaturi al magazinului online!


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson