Soflens 59 - 6 buc


69,99 RON
Lentilele Soflens 59 în Optilen.ro

Descriere Soflens 59

Dioptrie:-9.00 la +6.00
Raza curbură:8.6
Diametru:14.2

Pret special la lentilele de contact Soflens 59 si confort sporit

Va prezentam cele mai bune lentile de contact cu folosire pe timp indelungat, Soflens 59. Acest tip de lentile lunare va este prezentat de catre renumitii producatori Bausch&Lomb. Desi nu recomandam folosirea acestora dupa perioada de expirare, este posibila chiar utilizarea peste timpul mediu inscris pe ambalaj, datorita unei rezistente crescute a lentilelor de contact Soflens 59.

Tipul acesta de lentile de contact ieftine imbina performantele si acuitatea vizuala optima intr-un regim de purtare zilnica timp de minim 30 zile. Create din polimer Hilafilcon B, lentilele Soflens 59 au o concentratie mare de apa si prezinta o buna rezistenta la depunerile proteice. Ele reprezinta o categorie aparte de lentile moi care se adapteaza la forma ochilor reducand acumularea depozitelor de proteine pe suprafata lor si deprecierea vederii, dar si riscurile de infectii oculare.

Va recomandam achizitionarea online de lentile Soflens 59 la pret special!

soflens 38 - 6 buc
Soflens 38 - 6 buc

Spre deosebire de alte tipuri de accesorii aparute sub marca SofLens, lentilele de contact SofLens 38 aduc o formula imbunatatita, Polymacon, in combinatie cu un continut de apa de 38%.

89,99 RON


lentile purevision 2hd 6 buc
PureVision 2HD 6 buc

Pentru lucrul prelungit la birou si nu numai, va prezentam lentilele lunare Purevision 2HD.

139,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson