AquaView Monthly 6 buc


74,99 RON
Lentilele AquaView Monthly în Optilen.ro

Descriere AquaView Monthly

Dioptrie:-20.00 la +12.00
Raza curbură:8.6
Diametru:14.2

Lentilele de contact AquaView Monthly: confort și claritate pentru o lună întreagă

Lentilele de contact AquaView Monthly sunt ideale pentru persoanele care caută un produs de calitate pentru a corecta viciile de refracție ale ochilor. Aceste lentile sunt proiectate pentru a oferi o vedere clară și confortabilă pe durata întregii zile, timp de o lună de utilizare.

Unul dintre cele mai importante avantaje ale lentilelor AquaView Monthly este materialul lor, hidrofil din silicon-hidrogel. Acesta este un material moale și flexibil, care se adaptează ușor la forma ochiului, oferind o senzație de confort pe toată durata zilei. De asemenea, materialul este permeabil la oxigen, astfel încât ochii rămân sănătoși și hidratați.

Multiple avantaje pentru utilizatori

Lentilele AquaView Monthly sunt disponibile într-o gamă largă de dioptrii, ceea ce le face potrivite pentru majoritatea persoanelor care necesită corectarea viciilor de refracție. De asemenea, acestea sunt disponibile într-o cutie de șase bucăți, ceea ce le face o alegere convenabilă și accesibilă pentru o lună de utilizare.

Un alt avantaj al lentilelor AquaView Monthly este design-ul lor avansat, care asigură o vedere clară și precisă, fără distorsiuni sau efecte secundare neplăcute. Aceste lentile sunt, de asemenea, concepute pentru a proteja ochii împotriva radiațiilor UV nocive, ceea ce le face ideale pentru utilizarea în aer liber.

În concluzie, lentilele de contact AquaView Monthly sunt o alegere excelentă pentru persoanele care caută un produs de calitate, confortabil și accesibil pentru a corecta viciile de refracție ale ochilor. Datorită design-ului lor avansat și materialului de calitate, aceste lentile oferă o vedere clară și precisă, protejează ochii împotriva radiațiilor UV nocive și asigură o senzație de confort pe toată durata zilei.

lentile air optix hydraglyde 6 buc
Air Optix HydraGlyde 6 buc

Va prezentam cel mai revolutionar model de lentile de contact, Air Optix Hydraglyde produs de catre renumita companie americana Alcon Vision Care.

114,99 RON


lentile clariti elite 3 buc
Clariti Elite 3 buc

Lentilele Clariti Elite utilizeaza tehnologii patentate prin care lentilele pastreaza umezeala pe toata perioada purtarii, 30 de zile.

69,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson