AquaView Toric 6 buc


98,99 RON
Lentilele AquaView Toric în Optilen.ro

Descriere AquaView Toric

Dioptrie:-10.00 la +6.00
Axa:10°, 20°, 30°, 60°, 70°, 80°, 90°, 100°, 110°, 150°, 160°, 170°, 180°
Cylindru:-0.75, -1.25, -1.75, -2.25
Raza curbură:8.6
Diametru:14.2

Claritate și confort cu lentilele de contact AquaView Toric

Lentilele de contact AquaView Toric sunt o soluție excelentă pentru persoanele care suferă de astigmatism, un viciu de refracție care cauzează distorsiuni și neclarități în vederea la distanțe diferite. Aceste lentile sunt proiectate pentru a oferi o vedere clară și precisă, indiferent de distanța la care se află obiectele.

O caracteristică importantă a lentilelor AquaView Toric este materialul din care sunt realizate, hidrogelul siliconic. Acest material moale și flexibil se adaptează ușor la forma ochiului, oferind o senzație de confort pe toată durata zilei. De asemenea, materialul este permeabil la oxigen, astfel încât ochii rămân sănătoși și hidratați.

Proiectate pentru a corecta astigmatismul

Lentilele AquaView Toric sunt disponibile într-o gamă largă de dioptrii și au un design avansat, care asigură o vedere clară și precisă, fără distorsiuni sau efecte secundare neplăcute. Acestea sunt disponibile într-o cutie de șase bucăți, ceea ce le face o alegere convenabilă și accesibilă pentru o lună de utilizare.

În plus, lentilele de contact AquaView Toric sunt proiectate special pentru a se potrivi ochilor cu astigmatism, având o geometrie unică care le face să rămână în poziția corectă pe ochi, obiectivul lor fiind corectarea eficientă a acestei afecțiuni. Astfel, acestea oferă o vedere clară și precisă, fără a fi nevoie să ajustezi poziția lentilelor pe ochi.

Prin urmare, lentilele de contact AquaView Toric sunt o alegere excelentă pentru persoanele care suferă de astigmatism și caută o soluție confortabilă și eficientă pentru a corecta viciul de refracție. Datorită materialului de calitate, design-ului avansat și geometriei speciale, aceste lentile oferă o vedere clară și precisă, protejând în același timp sănătatea și hidratarea ochilor pe durata întregii zile.

lentile proclear toric 3 buc
Proclear Toric - 3 buc

Cooper Vision a lansat recent noile tipuri de lentile de contact, o versiune dedicata si adaptata special pentru persoanele care sunt diagnosticate cu astigmatism: Proclear Toric.

89,99 RON


lentile air optix for astigmatism 6 buc
Air Optix Aqua for Astigmatism - 6 buc

Lentilele Air Optix for Astigmatism sunt realizate pentru a fi purtate tip de o saptamana in mod continuu, insa ele vor trebui inlocuite macar o data in decurs de o luna.

189,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson