Freshlook Colorblends 2 buc


79,99 RON
Lentilele Freshlook Colorblends în Optilen.ro

Descriere Freshlook Colorblends

Dioptrie:-8.00 la +6.00
Culoare:Amethyst, Blue, Brilliant Blue, Gray, Sterling Gray, Brown, Green, Gemstone Green, Honey, Pure Hazel, True Saphire, Turquoise
Raza curbură:8.6
Diametru:14.5

Lentile FreshLook ColorBlends

In cazul in care va doriti lentile cu purtare zilnica dar care sa va schimbe culoarea naturala a ochilor, FreshLook ColorBlends este alegerea potrivita. Realizate din Phemfilcon A, tipul de lentile sferice colorate FreshLook ColorBlends reusesc sa acopere chiar si nuantele mai inchise de iris!

Pentru customizarea lentilelor, puteti apela la programul online Freshlook Color Studio accesibil aici! Frecventa de inlocuire a lentilelor FreshLook ColorBlends este de maxim 30 de zile, in functie de recomandarile medicului dvs oftalmolog! Desi pot contine si filtru ultraviolet si dioptrii, este recomandat sa urmariti cu atentie sfatul medicului dvs.

In cazul in care aveti dioptrii diferite, va trebui sa comandati 2 cutii, pentru fiecare dioptrie in parte. Va stam la dispozitie si pentru comenzi online in toata tara!

lentile freshlook dimensions 6 buc
Freshlook Dimensions 6 buc

FreshLook Dimensions face parte din gama de lentile de contact lunare, sferice. Sunt create cu scopul de a fi utilizate pe timp de zi, de aceeea nu recomandam folosirea in timpul somnului.

159,99 RON


lentile air optix colors 2 buc
Air Optix Colors 2 buc

Lentilele Air Optix Colors se prezinta sub forma de lentile atat cu dioptrii cat si fara dioptrii. Cumparati online Air Optix Colors la preturi pentru toate buzunarele!

89,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson