Air Optix Colors 2 buc


89,99 RON
Lentilele Air Optix Colors în Optilen.ro

Descriere Air Optix Colors

Dioptrie:-8.00 la +6.00
Culoare:Honey, Pure Hazel, Gray, Sterling Gray, Green, Gemstone Green, Blue, Brilliant Blue, Brown
Raza curbură:8.6
Diametru:14.2

Air Optix Colors, lentile pentru schimbarea culorii ochilor

Lentilele Air Optix Colors se prezinta sub forma de lentile atat cu dioptrii cat si fara dioptrii. Ele nu detin filtru UV si nici nu permit utilizarea pe timp de noapte, in schimb nu este nevoie de nici o recomandare din partea medicului specialist!

Sunt realizate printr-o tehnologie de aplicare in 3 straturi a culorii pe suprafata lentilei, facand astfel ochiul sa aiba un aspect mult mai profund, dar si cat se poate de natural. Vei putea sa iti schimbi culoarea in verde, gri, albastru sau maro, cu diverse nuante. Ca si in cazul altor lentile, sunt realizate din silicon hidrogel Lotrafilcon B, insa suprafata lentilelor Air Optix Colors este prevazuta cu un strat aditional de plasma, fapt ce conduce la o rezistenta mai buna in cazul depunerilor proteice.

Cumparati online lentile Air Optix Colors la preturi pentru toate buzunarele!

lentile freshlook colorblends 2 buc
Freshlook Colorblends 2 buc

In cazul in care va doriti lentile cu purtare zilnica dar care sa va schimbe culoarea naturala a ochilor, FreshLook ColorBlends este alegerea potrivita.

79,99 RON


lentile freshlook dimensions 6 buc
Freshlook Dimensions 6 buc

FreshLook Dimensions face parte din gama de lentile de contact lunare, sferice. Sunt create cu scopul de a fi utilizate pe timp de zi, de aceeea nu recomandam folosirea in timpul somnului.

159,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson