Biofinity Toric XR 3 buc


177,99 RON
Lentilele Biofinity Toric XR în Optilen.ro

Descriere Biofinity Toric XR

Dioptrie:-10.00 la +10.00
Axa:5 la 180
Cylindru:-0.75, -1.25, -1.75, -2.25, -2.75, -3.25, -3.75, -4.25, -4.75, -5.25, -5.75
Raza curbură:8.7
Diametru:14.5

Lentile de contact Biofinity Toric XR

Biofinity Toric XR este o marcă de lentile de contact torică fabricată de compania CooperVision, special concepută pentru persoanele cu astigmatism. Această lentilă torică este o variantă extinsă a Biofinity Toric și este disponibilă într-o cutie cu trei bucăți.

Lentilele Biofinity Toric XR au la bază material de silicon hidrogel de ultimă generație, numit Comfilcon A, care oferă o permeabilitate ridicată la oxigen și o hidratare de lungă durată, ceea ce face ca lentila să fie confortabilă pentru utilizarea pe toată durata zilei.

Biofinity Toric XR are un design avansat al suprafeței, numit Optimized Toric Lens Geometry, care ajută la menținerea unei stabilități mai bune pe ochi, reducând astfel rotirea și mișcarea lentilei în timpul utilizării. Această caracteristică este esențială pentru persoanele cu astigmatism, care au nevoie de o lentilă care să rămână în poziția corectă pe ochi pentru a obține o vizualizare clară.

Biofinity Toric XR este disponibil într-o gamă largă de puteri și axe, pentru a se potrivi nevoilor individuale ale fiecărui pacient. Este important să consultați un specialist în vedere pentru a determina puterea și axa adecvată pentru ochii dumneavoastră, înainte de a comanda aceste lentile de contact.

În general, Biofinity Toric XR este o alegere excelentă pentru persoanele cu astigmatism care doresc o lentilă confortabilă și stabilă pentru utilizarea pe termen lung. Cu toate acestea, este important să urmați instrucțiunile de îngrijire și să efectuați controalele periodice la medicul tău pentru a asigura sănătatea ochilor și un confort vizual perfect.

lentile proclear toric 3 buc
Proclear Toric - 3 buc

Cooper Vision a lansat recent noile tipuri de lentile de contact, o versiune dedicata si adaptata special pentru persoanele care sunt diagnosticate cu astigmatism: Proclear Toric.

89,99 RON


lentile air optix for astigmatism 6 buc
Air Optix Aqua for Astigmatism - 6 buc

Lentilele Air Optix for Astigmatism sunt realizate pentru a fi purtate tip de o saptamana in mod continuu, insa ele vor trebui inlocuite macar o data in decurs de o luna.

189,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson