Miru 1Month 6 buc


138,99 RON
Lentilele Miru 1Month în Optilen.ro

Descriere Miru 1Month

Dioptrie:-13.00 la +6.00
Raza curbură:8.3, 8.6
Diametru:14.0

Lentilele Miru 1Month

Miru 1Month 6 buc. reprezintă o opțiune excelentă pentru cei care doresc să beneficieze de confort și claritate vizuală pe parcursul unei luni întregi. Aceste lentile de contact lunare sunt produse de către Miru, o marcă de încredere în industria optică.

Durabilitate și economie

Lentilele Miru 1Month 6 buc. sunt concepute pentru a fi purtate timp de o lună întreagă, oferind astfel un avantaj economic față de lentilele de contact zilnice. Datorită durabilității lor, acestea pot fi utilizate timp de mai multe săptămâni, eliminând necesitatea înlocuirii frecvente.

Material respirabil

Lentilele de contact Miru 1Month 6 buc. sunt realizate dintr-un material de înaltă calitate, care permite o oxigenare adecvată a ochilor. Acest lucru contribuie la menținerea sănătății oculare și la confortul pe întreaga durată de purtare.

Confort în purtare

Miru 1Month 6 buc. oferă un nivel ridicat de confort, datorită designului lor avansat și tehnologiei utilizate în fabricație. Acestea se adaptează perfect la ochi și asigură o senzație plăcută, chiar și pe parcursul întregii zile.

Protecție UV

Aceste lentile de contact sunt echipate cu o protecție împotriva radiațiilor ultraviolete (UV), oferind o barieră suplimentară împotriva efectelor nocive ale soarelui asupra ochilor. Astfel, acestea contribuie la protejarea ochilor împotriva radiațiilor UV dăunătoare.

Calitate optică excelentă

Datorită tehnologiei optice avansate utilizate în fabricarea lor, lentilele Miru 1Month 6 buc. oferă o claritate vizuală excepțională și o acuitate vizuală optimă. Acestea corectează defectele de vedere și permit o vedere clară și detaliată în timpul purtării.

Lentilele de contact Miru 1Month 6 buc. reprezintă o opțiune convenabilă și confortabilă pentru cei care doresc să beneficieze de o vedere clară și protecție pe termen lung. Cu durabilitatea lor și economia asociată, materialul respirabil, confortul în purtare, protecția UV și calitatea optică excelentă, aceste lentile de contact lunare sunt ideale pentru persoanele care preferă o purtare mai îndelungată. Alegeți Miru 1Month 6 buc. și bucurați-vă de confort și performanță superioară pe întreaga durată a lunii.

lentile air optix hydraglyde 6 buc
Air Optix HydraGlyde 6 buc

Va prezentam cel mai revolutionar model de lentile de contact, Air Optix Hydraglyde produs de catre renumita companie americana Alcon Vision Care.

114,99 RON


lentile air optix 6 buc
Air Optix Aqua - 6 buc

Air Optix Aqua pentru utilizarea pe tipul zilei, cu grad ridicat de hidratare din hidrogel. Ele pot fi utilizate ocazional în timpul somnului doar 6 nopți pe lună.

99,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson