Biofinity Multifocal 3 buc


119,99 RON
Lentilele Biofinity Multifocal în Optilen.ro

Descriere Biofinity Multifocal

Dioptrie:-10.00 la +8.00
Adăugare:+1.0, +1.5, +2.0, +2.5
Raza curbură:8.6
Diametru:14.0

Lentilele de contact Biofinity Multifocal - o noua versiune de accesorii medicale inovative

Lentilele de contact Biofinity Multifocal se inscriu, cu prisosinta, in randul accesoriilor medicale de exceptie, care se adapteaza cu usurinta nevoilor cotidiene ale pacientilor tineri si nu numai. Aceastea integreaza perfect doua tehnologii cu o mare notorietate pe plan international: Aquaform Comfort Science si Balanced ProgressiveTM.

Tehnologia Aquaform Conform Science si-a dovedit deja eficacitatea, remarcandu-se ca un factor definitoriu in ceea ce priveste asigurarea unui continut ridicat de apa si retinerea particulelor de apa pe toata suprafata lentilei.

De cealalta parte, in cazul lentilelor de contact Biofinity Multifocal, tehnologia Balanced ProgressiveTM ajuta la reglarea corespunzatoare a capacitatii vizuale, perfectand o vizibilitate exceptionala a obiectelor situate la aproape, la departare sau la distante de mijloc.

Biofinity Multifocal reprezinta solutia optima propuna de specialistii americani pacientilor diagnosticati cu presbiobie progresiva, care duc un stil de viata activ si prefera sa poarte lentilele pentru o durata de timp mai indelungata. Inlocuirea lentilelor Biofinity devine obligatorie dupa 29 de zile, timp in care pot fi folosite atat pe toata durata zilei, cat si a noptii.

lentile purevision 2hd for presbyopia 3 buc
PureVision 2HD for Presbyopia 3 buc

Toate persoanele care sufera de presbiopie sunt rugate sa incerce macar o data lentilele de contact Purevision 2HD for Presbyopia.

139,99 RON


lentile air optix aqua multifocal 3 buc
Air Optix Aqua Multifocal 3 buc

Pot fi purtate atat pe timp de ziua cat si pe timp de noapte, insa cel mai bun este sfatul medicului specialist oftalmolog, inainte de achizitionarea de lentile Air Optix Multifocal.

99,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson