Descriere Biomedics 55 Evolution

Dioptrie:-10.00 la +6.00
Raza curbură:8.6 (puteri negative), 8.8 (puteri pozitive), 8.9 (puteri negative)
Diametru:14.2

Lentile Biomedics 55 Evolution

Biomedics 55 Evolution 6 buc. Sunt lentile cu un design ASFERIC din familia CooperVision, care vin ambalate în cutii mici de 6 buc. Sunt cunoscute și sub denumirea de Mediflex. Aberațiile sferice sunt controlate și reduse, oferind o viziune mai clară, confort și performanță dovedită și oferă o vedere clară, definită și precisă, indiferent de cât de acută este corecția necesară.

Margini rotunjite

Se remarcă prin margini rotunjite și un design subțiat, ceea ce înseamnă o formă excelentă, pentru o manipulare mai bună și confort susținut în purtare, pe tot parcursul zilei. Biomedics 55 poate corecta și valori mici de astigmatism. Marginile rotunjite dau un confort excelent. Aceste lentile de contact sunt convenabile, la un preț mic, avantajos. Conținutul ridicat de apă (55%), garantează confortul la purtare și au o tentă de albastru care facilitează manipularea lentilelor.

Filtru UV

Au încorporat un filtru UV, care protejează împotriva radiațiilor dăunătoare ochilor și corneii. Biomedics® 55 Evolution sunt lentile de contact moi, pentru purtarea doar pe timpul zilei, cu frecvență de înlocuire lunară.Filtrul UV al lentilelor de contact mărește protecția corneei împotriva radiației ultraviolete care este foarte periculoasă. Cu toate acestea, lentilele nu acoperă întregul ochi sau întreaga zonă a ochilor, astfel încât combinația de lentile de contact care au filtru UV si ochelari de soare reprezintă protecția ideală împotriva radiațiilor UV dăunătoare.

Proprietăți

Lentilele au o rază de curbură care poate varia între 8.6, 8.8 și 8.9 mm, un diametru de 14.20 mm , în timp ce materialul Ocufilcon D le asigură un grad ridicat de umiditate.

lentile air optix hydraglyde 6 buc
Air Optix HydraGlyde 6 buc

Va prezentam cel mai revolutionar model de lentile de contact, Air Optix Hydraglyde produs de catre renumita companie americana Alcon Vision Care.

119,99 RON


soflens 38 - 6 buc
Soflens 38 - 6 buc

Spre deosebire de alte tipuri de accesorii aparute sub marca SofLens, lentilele de contact SofLens 38 aduc o formula imbunatatita, Polymacon, in combinatie cu un continut de apa de 38%.

89,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson