Acuvue Oasys for Astigmatism 6 buc


107,99 RON
Lentilele Acuvue Oasys for Astigmatism în Optilen.ro

Descriere Acuvue Oasys for Astigmatism

Dioptrie:-9.00 la +6.00
Axa:10 la 180
Cylindru:-0.75, -1.25, -1.75, -2.25, -2.75
Raza curbură:8.6
Diametru:14.5

Lentile Acuvue Oasys for Astigmatism pentru confortul tau zilnic

Pe site-ul nostru gasesti cea mai larga gama de lentile de contact Acuvue Oasys for Astigmatism, destinate pentru pentru asigurarea confortului tau zilnic, hidratarea ochiului si satisfactie 100% garantata! Lentilele sunt disponibile pe piata autohtona sub marca renumitului concern american Johnson&Johnson. Confectionate din material silicon hidogel, accesoriile contribuie la corectarea rapida a imaginii duble si blurate cauzate de curbura anormala a corneei.

Pozitionarea lentilelor de contact Acuvue Oasys for Astigmatism pe intreaga suprafata a ochiului este de fiecare data fixa. Astfel, puteti savura din plin fiecare clipa traita, fiecare imagine imaculata, iar senzatia este una sanatoasa! Agentii de umezire, precum si tehnologia integrata Hydraclear Plus au mereu o influenta benefica asupra calitatii lentilelor Acuvue, care isi pastreaza intotdeauna textura ultra-neteda si moale.

Datorita particularitatilor materialelor imbunatatite, care implica si un confort sustinut in timpul purtarii, producatorul recomanda ca inlocuirea lentilelor Acuvue Oasys for Astigmatism sa se faca la fiecare doua saptamani.

Air Optix for Astigmatism 6 buc
Air Optix for Astigmatism 6 buc

Lentilele Air Optix for Astigmatism sunt realizate pentru a fi purtate tip de o saptamana in mod continuu, insa ele vor trebui inlocuite macar o data in decurs de o luna.

109,99 RON


Acuvue 1-Day Moist for Astigmatism 30 buc
Acuvue 1-Day Moist for Astigmatism 30 buc

Gama de lentile revolutionare Acuvue Moist for Astigmatism, creatie proprie a principalului jucator din industria medicala si cosmetica, Johnson&Johnson.

119,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson