Crazy Lens 2 buc


50,99 RON
0.00 D
Lentilele Crazy Lens în Optilen.ro

Descriere Crazy Lens

Dioptrie:0,00 D
Culoare:Anaconda, Black Titan, BlackOut, Blizzard, Blue Leopard, Blue Star, Blue Streak, Cat Eye, Chequered, Dragon Eyes, Hellblazer, Hot Pink, Hulk Green, Mangekyu, Red Devil, Red Screen, Red Target, Solar Blue, Twilight, Vampire, Venus, Viper, Voldemort, Volturi, Vorms, White Screen, White Zombie, Whiteout, Zebra
Raza curbură:8.6
Diametru:14.0

Lentilele Crazy Lens 2 buc – o privire spectaculoasă și unică

Crazy Lens 2 bucați sunt o pereche unică de lentile, care te ajută să te prezinți, în mod suprinzător, la evenimentele importante din viața ta, plecând de la o banală zi aniversară și ajungând până la nunta visurilor tale.

Design inovator și culori vibrant-compatibile pentru ochi

Lentilele Crazy Lens reprezintă o opțiune fascinantă pentru cei care doresc să-și transforme aspectul ochilor într-un mod spectaculos și unic. Fie că ești în căutarea unei schimbări radicale de look pentru o petrecere tematică sau pur și simplu vrei să adaugi o notă specială la costumația ta, aceste lentile îți permit să obții o privire uimitoare. Fie că vrei să alegi un aspect excentric, să-ți evidențiezi personajul de cosplay sau să creezi un efect hipnotizant, lentilele Crazy Lens sunt alegerea ideală pentru tine.

Designul inovator al lentilelor Crazy Lens permite o acoperire completă a culorii naturale a ochiului, oferind astfel un aspect intens și vibrant. Indiferent dacă îți dorești să obții ochi cu nuanțe intense de albastru, verde sau chiar roz, aceste lentile îți vor permite să-ți exprimi creativitatea și individualitatea. Ele sunt create cu o tehnologie avansată de imprimare a culorii, care oferă o acuratețe remarcabilă, astfel încât să te poți bucura de o privire impresionantă și autentică.

Material moale și flexibil

Lentilele Crazy Lens sunt fabricate dintr-un material moale și flexibil, asigurând o purtare confortabilă pe durata întregii zile. Acestea sunt concepute cu un indice de hidratare ridicat, care menține umiditatea ochilor și previne senzația de uscăciune. Astfel, te poți bucura de confortul sporit și de o vedere clară pe parcursul utilizării.

Un alt aspect important al lentilelor Crazy Lens este faptul că sunt ușor de utilizat și de îngrijit. Ele sunt concepute pentru o purtare de scurtă durată și nu necesită soluții de întreținere complexe. Aceasta înseamnă că poți experimenta cu diferite aspecte ale ochilor tăi fără a fi nevoie să petreci mult timp în procesul de întreținere.

Indiferent dacă participi la un eveniment special, vrei să-ți surprinzi prietenii sau pur și simplu îți dorești să adaugi un strop de magie aspectului tău, lentilele Crazy Lens sunt alegerea ideală pentru tine. Cu un design inovator, culori vibrante și o purtare confortabilă, aceste lentile îți oferă posibilitatea de a-ți transforma privirea într-un mod spectaculos și memorabil. Alege-ți perechea de lentile Crazy Lens și bucură-te de un look unic și atrăgător.

lentile freshlook colorblends 2 buc
Freshlook Colorblends 2 buc

In cazul in care va doriti lentile cu purtare zilnica dar care sa va schimbe culoarea naturala a ochilor, FreshLook ColorBlends este alegerea potrivita.

79,99 RON


lentile freshlook dimensions 6 buc
Freshlook Dimensions 6 buc

FreshLook Dimensions face parte din gama de lentile de contact lunare, sferice. Sunt create cu scopul de a fi utilizate pe timp de zi, de aceeea nu recomandam folosirea in timpul somnului.

159,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson