Eyeye Bioxy Daily 30 buc


79,99 RON
Lentilele Eyeye Bioxy Daily în Optilen.ro

Descriere Eyeye Bioxy

Dioptrie:-8.00 la +4.00
Raza curbură:8.7
Diametru:14.2

EYEYE Bioxy Daily este o marcă de lentile lunare cu hidrogel siliconic cu structura asferica biocompatibila care maresc confortul si imbunatatesc calitatea vederii. Lentilele zilnice EYEYE Bioxy Daily sunt ideale pentru persoanele sensibile și predispuse la alergii la ochi. Au fost special concepute pentru a satisface cerințele persoanelor active (călătorii, aer condiționat, ore lungi la computer).

Cum să le folosești: lunar, zilnic pentru a le schimba în fiecare lună?

Lentila EYEYE Bioxy Daily a folosit componenta biocompatibilă, care exclude reacțiile alergice, iritația și alte efecte secundare ale purtării lentilelor de contact. Acest material funcționează la fel de bine ca mucina - produsă de organism un hidratant natural.

Materialul neionic folosit în lentile EYEYE Bioxy Daily - BioxyGMA funcționează la fel ca filmul lacrimal de pe corneea cremei hidratante pentru ochi. Stratul Mucynowa protejează ochiul de pierderea filmului lacrimal. Acest lucru protejează corneea de uscare, elimină impuritățile și reduce iritația și îmbunătățește calitatea vederii. Grosimea zonei optice a lentilelor EYEYE Bioxy Daily scade spre margini, astfel încât acestea să fie mai subțiri, oferind un acces mai bun al oxigenului la cornee. Marginile lentilelor sunt rotunjite și nu irită ochiul. Forma lentilelor asferice EYEYE Bioxy Daily elimină aberațiile. Contrastul și acuitatea vizuală sunt vizibil mai bune. Este vizibil mai ales în timpul călătoriei de seară.

lentile acuvue trueye 30 buc
Acuvue 1-Day Trueye 30 buc

Fiind obtinute cu ajutorul unei tehnologii avansate, te poti baza oricand pe lentilele de contact Acuvue 1 Day Trueye, de unica folosinta.

99,99 RON


Acuvue Oasys 1-Day 30 buc
Acuvue Oasys 1-Day 30 buc

Un model exceptional il reprezinta lentilele Acuvue Oasys 1 Day cu purtare de unica folosinta, care ofera confort sporit ochilor tai.

134,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson