FitView Daily Plus 30 buc


64,99 RON
Lentilele FitView Daily Plus în Optilen.ro

Descriere FitView Daily Plus

Dioptrie:-10.00 la +6.00
Raza curbură:8.6
Diametru:14.2

Lentilele FitView Daily Plus

Din cauza modului în care acestea sunt facute, multidimensionale, FitView Daily Plus sunt perfect aderente pe ochi. Un avantaj deosebit este faptul ca lacrimile curg usor intr-un mod natural. FitView Daily Plus au o proprietate antibacteriala speciala pe suprafața lentilelor, evitand astfel colectarea depozitelor de proteine ​​pe lentile. FitView Daily Plus sunt echipate cu un filtru special care protejeaza ochii de UVA si UVB ultraviolet.

FitView Daily Plus sunt recomandate în special pentru persoanele care prefera lentile de contact de unica folosinta, care nu necesita nici o grija suplimentara. FitView Daily Plus sunt, de asemenea, cea mai buna alegere pentru care sunt în cautarea lentilelor moi usor de purtat. FitView Daily Plus satisface cei mai exigenti utilizatori. Aceste lentile sunt realizate din Metafilcon A, un material care pastreaza lentilele excelent umidificate pe tot parcursul zilei, cu un continut de 56 % apa. Datorita unei permeabilitati mari de oxigen, care sa evite orice iritație ale corneei, FitView Daily Plus sunt extrem de confortabile.

bioview Daily 30 buc
#bioview Daily 30 buc

Lentilele #bioview Daily se caracterizează printr-o permeabilitate extrem de ridicată a oxigenului.

92,99 RON


lentile acuvue trueye 30 buc
Acuvue 1-Day Trueye 30 buc

Fiind obtinute cu ajutorul unei tehnologii avansate, te poti baza oricand pe lentilele de contact Acuvue 1 Day Trueye, de unica folosinta.

99,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson