Acuvue 1-DAY Define 30 buc


99,99 RON
Lentilele Acuvue 1-DAY Define în Optilen.ro

Descriere Acuvue 1-DAY Define

Dioptrie:-9.00 la +1.00
Culoare:Natural Shimmer, Natural Sparkle
Raza curbură:8.5
Diametru:14.2

Acuvue 1 Day Define, un sortiment de lentile de contact usor de folosit

Lentilele de contact Acuvue 1 Day Define se adreseaza in special pacientilor care prefera inlocuirea frecventa a lentilelor de contact! Create din materiale revolutionare ultra-fine, acestea sunt extrem de usor folosit. Au o raza de curbura de 8.5 si un diametru de 14.2, ceea ce le confera o stabilitate sporita pe intreaga suprafata a ochilor.

Aparute sub marca Johnson&Johnson, Acuvue 1 Day Define transpun perfect intr-o maniera inovativa noua filosofie a renumitului concern american, care isi propune, cu aceasta ocazie, sa imbunatateasca frumusetea naturala a ochilor. Mai mult, lentilele redau un colorit unic irisului, fiind disponibile in 2 tipuri de culori, cu un efect de durata: Natural Sparkle si Natural Shimmer.

Acuvue 1 Day Define sunt, asadar, expresia frumusetii naturale a ochilor si o gama unica de lentile care incorporeaza 2 tehnologii de ultima generatie: Beauty si Lacreon si ofera o protectie ridicata impotriva radiatiilor. Astfel, ochii dvs vor fi protejati in proportie de 84% contra radiatiilor UVA si de 98% impotriva celor UVB.

lentile Freshlook One Day 10 buc
Freshlook One Day 10 buc

Freshlook One Day pentru utilizarea pe timpul zilei, ușor de folosit, care nu au nevoie de îngrijire; permit să contureze culoarea naturală a ochilor.

69,99 RON


lentile freshlook colorblends 2 buc
Freshlook Colorblends 2 buc

In cazul in care va doriti lentile cu purtare zilnica dar care sa va schimbe culoarea naturala a ochilor, FreshLook ColorBlends este alegerea potrivita.

79,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson