Biomedics 1 Day Extra toric 30 buc


106,99 RON
Lentilele Biomedics 1 Day Extra toric în Optilen.ro

Descriere Biomedics 1 Day Extra toric

Dioptrie:-10.00 la +6.00
Axa:20°, 90°, 160°, 180°
Cylindru:-0.75, -1.25, -1.75
Raza curbură:8.7
Diametru:14.5

Lentile Biomedics 1 Day Extra toric

Biomedics 1 Day Extra Toric 30 buc, din familia CooperVision, sunt lentilele de contact zilnice torice create special pentru persoanele ce au fost diagnosticate cu astigmatism. Ele sunt create din material de ultimă generație Ccufilcon D, ce oferă un grad ridicat de umiditate și un conținut de apă de 55%.

Caracteristicile lentilelor Biomedics 1 Day Extra toric

Biomedics 1 Day Extra Toric au fost făcute special pentru pacienții cu astigmatism. Designul unic al Biomedics 1 Day Extra Toric îmbunătățește suplimentar stabilitatea lentilei pentru o performanță vizuală constantă ridicată. Confortul purtării lentilelor este ameliorată printr-un conținut mare de apă.

Dioptriile sub care sunt disponibile pornesc de la 0,00 și pot ajunge până la -10,00. Au o rază de curbură de 8,7 mm, un diametru de 14,50 mm și vin ambalate în cutii de 30 de buc.

Cine ar trebui să poarte Biomedics 1 Day Extra Toric?

Ele vor fi o alegere excelentă pentru cei care apreciază confortul pe care îl asigură lentilele de unică folosință, duc un stil de viață activ, au un program aglomerat sau practică un sport de performanță.

Experții noștri recomandă Biomedics 1 Day Extra Toric tuturor iubitorilor de lentile de contact diagnosticați cu astigmatism, iubitori de accesorii hidrofile de ultimă generație, cu o bună permeabilitate a oxigenului, de 33 Dk/t.

lentile proclear toric 3 buc
Proclear Toric - 3 buc

Cooper Vision a lansat recent noile tipuri de lentile de contact, o versiune dedicata si adaptata special pentru persoanele care sunt diagnosticate cu astigmatism: Proclear Toric.

89,99 RON


lentile air optix for astigmatism 6 buc
Air Optix Aqua for Astigmatism - 6 buc

Lentilele Air Optix for Astigmatism sunt realizate pentru a fi purtate tip de o saptamana in mod continuu, insa ele vor trebui inlocuite macar o data in decurs de o luna.

189,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson