Crazy Lens RX 2 buc


69,99 RON
Lentilele Crazy Lens RX în Optilen.ro

Descriere Crazy Lens RX

Dioptrie:-6.00 la -1.00
Culoare:BlackOut, Cat Eye, Elegance Pink, Eyelush Choco, Green Werewolf, Lunatic, Red Devil, Sky Blue, Solar Blue, Twilight, Viper, Voldermort, Volturi, White Zombie, Whiteout
Raza curbură:8.6
Diametru:14.0

Crazy Lens RX - Transformă-ți privirea cu un aspect spectaculos și prescripție optică personalizată

Lentilele Crazy Lens RX 2 buc reprezintă o opțiune extraordinară pentru cei care doresc să adauge o notă specială look-ului lor, beneficiind în același timp de o corecție optică personalizată. Indiferent dacă ai nevoie de lentile pentru miopie, hipermetropie sau astigmatism, acestea îți permit să-ți transformi privirea într-un mod spectaculos și unic, în același timp corectând și problemele de vedere.

Tehnologii revoluționare

Lentilele Crazy Lens RX sunt realizate folosind cele mai avansate tehnologii de fabricație, garantând o calitate excelentă și o vedere clară. Acestea sunt disponibile într-o varietate de dioptrii, astfel încât fiecare utilizator să beneficieze de o prescripție optică personalizată și adaptată nevoilor lor individuale.

Un aspect remarcabil al lentilelor Crazy Lens RX este designul lor innovator. Acestea sunt create cu o tehnologie de imprimare avansată, care permite realizarea unor modele și culori spectaculoase, oferindu-ți posibilitatea de a obține o privire captivantă și unică. Indiferent dacă îți dorești ochi cu nuanțe intense de albastru, verde sau chiar cu modele mai complexe, lentilele Crazy Lens RX îți permit să-ți exprimi creativitatea și personalitatea.

Un plus de confort

Confortul este un aspect esențial în utilizarea lentilelor de contact, iar lentilele Crazy Lens RX nu dezamăgesc. Fabricate dintr-un material moale și flexibil, acestea se mulează ușor pe ochi și oferă o purtare confortabilă pe parcursul întregii zile. De asemenea, acestea sunt concepute cu un indice de hidratare ridicat, care menține ochii hidratați și previne senzația de uscăciune, asigurându-ți astfel un confort sporit pe tot parcursul utilizării.

Pentru a beneficia de toate avantajele oferite de lentilele Crazy Lens RX, este important să consulți un specialist în sănătatea ochilor. Numai un profesional autorizat poate efectua o evaluare completă a ochilor tăi și poate recomanda prescripția optică corectă pentru tine. Alegeți o pereche de lentile Crazy Lens RX și transformați-vă privirea într-un mod spectaculos, în timp ce vă bucurați de o vedere clară și de confortul sporit oferit de acestea.

De aceea, lentilele Crazy Lens RX 2 buc reprezintă o opțiune extraordinară pentru cei care doresc să își transforme privirea, beneficiind în același timp de o corecție optică personalizată. Cu un design innovator, culori spectaculoase și un confort sporit, aceste lentile oferă o experiență unică în fiecare zi.

lentile freshlook colorblends 2 buc
Freshlook Colorblends 2 buc

In cazul in care va doriti lentile cu purtare zilnica dar care sa va schimbe culoarea naturala a ochilor, FreshLook ColorBlends este alegerea potrivita.

79,99 RON


lentile freshlook dimensions 6 buc
Freshlook Dimensions 6 buc

FreshLook Dimensions face parte din gama de lentile de contact lunare, sferice. Sunt create cu scopul de a fi utilizate pe timp de zi, de aceeea nu recomandam folosirea in timpul somnului.

159,99 RON


Producatori de lentile


lentile de contact alcon
lentile de contact bausch&lomb
lentile de contact cooper vision
lentile de contact johnson&johnson